Muntatge amb una dona amb els cabells solts d'esquena i un cercle amb una pinta

SOCIETAT

El truc definitiu per aclarir els cabells de forma natural i sense necessitat de fer-lo malbé

Llueix un color de pèl molt més clar sense necessitat de visitar la perruqueria ni de fer servir tints comercials

Alguna vegada no us ha passat que us heu cansat del vostre color de cabell? En moltes ocasions, ens cansem del nostre to dels cabells i optem per enfosquir-lo una mica o bé, aclarir-lo. Sobretot quan arriba l'estiu moltes dones decideixen canviar de look i aconseguir un to més clar que la base habitual.

Estic segura que tu també ho has fet o almenys, t'ha passat pel cap. Doncs bé, t'he de dir que no cal passar per la perruqueria. Això, ni tampoc cal optar per tints comercials, que a llarg termini acaben destrossant-nos els cabells.

Hi ha una sèrie de trucs i recomanacions que pots seguir per aclarir els cabells. Pots aconseguir un to molt més clar des de casa teva, de manera senzilla i sobretot econòmica. Atenta els següents trucs que et donaré.

El millor mètode per aclarir els cabells sense danyar-los

Deixar d'utilitzar tints comercials és el millor que es pot fer. La millor manera d'aclarir els cabells sense cap dubte, és fent servir ingredients naturals. Productes que pots tenir ara mateix a casa o que pots trobar de manera senzilla a qualsevol supermercat.

Aconseguiràs lluir un cabell més lluminós i també aportar un toc de brillantor. Tot això sense fer-lo malbé i sense la necessitat de tornar-lo més trencadís i malmès. Cal esmentar, que solen funcionar en qüestió de pocs dies a curt termini.

Suc de llimona, mel o camamilla

Segurament alguns d'aquests trucs us sonen. Són coneguts per la seva eficàcia o per la fàcil aplicació. La llimona és una de les més destacades en ser un producte que s'ha fet servir des de l'antiguitat.

Gràcies a ell, aconseguirem obrir les fibres dels cabells, cosa que ajudarà a aclarir els cabells quan ens exposem al sol. Només caldrà barrejar-ne el suc amb aigua i aplicar-lo de manera uniforme. Segueix amb un lleu massatge sobre el cuir cabellut i exposa-ho al sol poc més de mitja hora per després rentar-ho amb un xampú.

La mel és un altre producte que en contenir petites quantitats de peròxid d'hidrogen aconsegueix ser un esclaridor. Encara que cal tenir en compte que és perillós si s'aplica de manera directa. Hi ha una gran quantitat de productes per als cabells que contenen mel perquè suavitza, deixa el cabell net, protegeix i repara.

Altres recomanacions per aconseguir un pèl molt més clar i brillant

Un altre truc que ens ajudarà a assolir un to més clar és batre una clara d'ou. En aquest cas, cal afegir una mica de cervesa sense alcohol i estendre la barreja per tota la cabellera. Tot seguit, cal esbandir i fer la rentada habitual.

Els cabells gràcies a la clara d'ou tenen reflexos bonics. A més, l'ou és un aliment que hidrata els cabells i fins i tot, que el manté brillant. Encara que això sí, com tot, aquests trucs dependran de cada persona, ja que igual a uns els pot funcionar i a altres no.