Dona pensant en pizzes i el logo de l'OCU
SOCIETAT

L'OCU sorprèn tothom i assenyala les 2 millors pizzes del supermercat a Espanya

Dues pizzes en concret destaquen per sobre de les més de 150 que l'OCU ha analitzat per elaborar el seu estudi

La pizza es podria considerar com un dels menjars més reeixits del món. Hi ha tantes versions que és estrany que hi hagi qui no en pot trobar una que realment li agradi. Tot i això, per ajudar-nos, l'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) ha volgut analitzar les que ara mateix podem trobar als supermercats.

Per això, l'OCU ha fet un estudi en què ha analitzat 153 pizzes de diferents tipus. Ha estudiat tant versions congelades com refrigerades que podem trobar a les botigues. Així mateix, també hi ha varietat en els ingredients, sent aquests de tot tipus.

Les conclusions que l'OCU ha tret sobre les pizzes no són gaire favorables. I és que ha deduït que tres de cada quatre mereixen una mala puntuació pels seus valors nutricionals. Però perquè puguis escollir entre les millors, et deixarem les que millor valoració han obtingut.

Aquestes són les 5 pizzes més ben valorades per l'OCU

A l'estudi, l'OCU ha arribat a la conclusió que hi ha dues pizzes que estan per sobre de la resta. De fet, en general les pizzes vegetals són les grans triomfadores d'aquesta anàlisi gràcies a la seva millor composició. Tot i això, anem per parts i coneguem quines són les pizzes més ben valorades per a l'OCU.

5. Pizza provolone-boletus d'Eroski SELEQTIA

En aquesta cinquena posició ens trobem a la pizza provolone-boletus d'Eroski. Aquesta és vegetal i ha obtingut una puntuació de 55 punts dels 100 possibles. En aquest sentit, la informació nutricional és la que ha baixat aquesta puntuació.

Podem veure que la fibra i la sal són les que surten pitjor parades. De totes maneres, cal destacar que es tracta d'una pizza sense additius, força important. Es pot aconseguir per 3,19 euros al seu envàs de 400 grams.

Pizza provolone i ceps edulis d'Eroski

4. Pizza Margarida de la marca Flete a la venda a Aldi

En aquest cas, ens trobem amb un envàs on venen 3 pizzes al forn de pedra amb formatge edam i formatge mozzarella. Són ultracongelades, així que les has de buscar en aquestes neveres dels supermercats Aldi. La seva valoració ha estat de 55 punts sobre 100.

Tornem a trobar una pizza que tampoc té additius, cosa que és molt favorable. Però nutricionalment, la fibra i la sal tornen a ser els punts més baixos. Per això la puntuació no ha estat més gran.

Pizza Margarida d'Aldi de la marca Flet

3. Pizza Coliflow vedures

Ara ja arribem als tres primers llocs del rànquing i ens trobem amb tres opcions de pizza de verdures. Aquesta en concret per a l'OCU mereix una valoració de 57 punts. Com el seu nom indica, es caracteritza per portar coliflor, entre altres ingredients, a la massa.

Amb aquesta pizza, el problema no el trobem en la informació nutricional, ja que és força millor que en les anteriors. La seva errada és a la presència d'additius, concretament els E202, E330, E491. Aquests fan que dels 5 punts de l'apartat, amb proutes feines hagi rebut 1,5.

Pizza de verdures de la marca Coliflow

2. Pizza Forno di Pietra Vegetale de Buitoni

Les dues primeres pizzes amb millor valoració són les que l'OCU considera que són les úniques que són una bona elecció. Comencem amb la primera que no és altra que la pizza Forno di Pietra Vegetale de Buitoni. Aquesta la podem trobar a la secció de pizzes congelades del supermercat.

Entre els seus ingredients hi trobem hortalisses i formatge, i cap additiu. Tot i això, la valoració nutricional és la que fa que hagi quedat en segona posició amb una valoració de 60 punts. La baixa presència de fibra és el que l'ha perjudicat.

Pizza forno di pietra vegetal de Buitoni

1. Pizza Veggie Lovers de Garden Gourmet

I ja per fi arribem a la que, per a l'OCU, és la millor pizza que podem aconseguir al supermercat. Aquesta és la pizza Veggie Lovers de la marca Garden Gourmet. Ha rebut una valoració de 75 punts sobre 100, sent la millor opció que hi ha.

Aquesta pizza congelada ha tret una bona valoració tant nutricionalment com en grau de transformació i additius. Sí que és veritat que tant la sal com la fibra no en són els millors. Però pel tipus del producte que és, té una gran valoració i això és molt significatiu.

Pizza Veggie Lovers de Garden Gourmet

Millors pizzes de supermercat per a l'OCU

PosicióPizzaValoració
1

Pizza Veggie Lovers de Garden Gourmet75/100
2

Forno di Pietra Vegetals de Buitoni60/100
3

Coliflow Verdures57/100
4

Margarida de la marca Flete d'Aldi55/100
5

Provolone i ceps edulis d'Eroski Seleqtia55/100

 

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: