Patates fregides i el logo de l'OCU
SOCIETAT

L'OCU revela quines són les millors patates fregides que podem trobar a les botigues

Si haguéssim de destacar un aperitiu que agrada al nostre país, les patates fregides serien un destacat

Les patates fregides tenen molt d'èxit. Una mostra d'això és l'espai que ocupen a cada supermercat, amb totes les varietats disponibles que hi ha. I res millor per celebrar el Dia de la Patata que poder degustar un dels aperitius que més ens agraden.

Però no val qualsevol tipus de patates fregides. Volem celebrar aquest dia amb les millors de totes les que estan disponibles als supermercats. Per això, l'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) ens ha fet la feina analitzant les que hi ha i destacant les millors.

I és que n'hi ha tantes que de vegades no sabem quines agafar. Moltes vegades solem recórrer-hi sense adonar-nos que hi pot haver unes patates fregides millors. Així que ara ja no tindrem l'excusa de no saber quines són les més ben valorades.

L'OCU destaca aquestes patates fregides

Perquè tinguis on triar, et donarem a conèixer les tres patates fregides més valorades per l'OCU. Totes són perfectes per utilitzar en qualsevol reunió o per acompanyar algun àpat. L'OCU ha volgut reconèixer la seva qualitat amb una valoració alta i, com veuràs, cap no és de les marques més comercials.

3. Patates fregides Perdi

En aquesta tercera posició ens trobem amb les patates fregides de la marca Perdi. Com reivindiquen des de les seves xarxes socials, procedeixen de la Serra d'Aracena, a Huelva. Estan elaborades artesanalment amb patates d'origen nacional.

Aquestes patates fregides destaquen per ser cruixents i estar realment bones. A l'hora de fregir-les s'ha fet servir tant oli d'oliva com el de gira-sol. Com a dada addicional, direm que té molt menys aire a la bossa de què estem acostumats.

Patates fregides Perdi

2. Patates fregides Espinaler tall gruixut

Aquestes patates tenen una llarga història, ja que el seu fabricant, Espinaler, porta en actiu des de l'any 1896. Amb tanta experiència no és estrany que hagi entrat en aquest rànquing de l'OCU. En aquest cas, ho ha fet amb les patates fregides de tall gruixut.

Per a elles, utilitzen patates d'alta qualitat amb un tall gruixut que ajuda a apreciar-ne el sabor. Estan fregides en oli d'oliva, però sense que resultin greixoses a l'hora de menjar-les. Són perfectes per acompanyar qualsevol plat o per fer canapès o montaditos.

Patates fregides de la marca Espinaler

1. Patates fregides El Gall

A la primera posició ens trobem amb les patates fregides de la marca El Gallo. L'OCU ha volgut premiar la feina d'aquesta empresa que fa més de 80 anys que fa les seves patates. I és que els ha atorgat la millor valoració destacant-ne, sobretot, el seu sabor.

Sí que és veritat que és una mica complicat poder-les trobar fora del seu lloc d'origen, Càceres. Tot i això, els qui tenen la sort de poder comprar-les poden gaudir de la seva textura cruixent. Sí que són una mica olioses, però res que hi influeixi negativament.

Patates fregides d'El Gallo
➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: