Fotomuntatge de fons del Banco Santander i al capdavant una dona emocionada
SOCIETAT

L'esperada novetat del Banc Santander que arriba ja i sorprendrà molts

El Banc Santander aposta per la seguretat i la comoditat dels seus clients amb la nova iniciativa

Els clients del Banc Santander poden estar d'enhorabona. L'entitat bancària ha confirmat les últimes hores una notícia que alegrarà molts.

I és que, en els darrers temps, amb l'evolució de la tecnologia, la banca ha anat seguint també un procés de canvi. Els clients, cada vegada més, fan ús de mètodes diferents dels tradicionals per portar les seves finances i fer els pagaments.

Per això, recentment, les targetes de crèdit ja no serien l'opció més segura per fer certes operacions. Molts usuaris, de fet, opten pel pagament sense contacte a través del telèfon mòbil, sense necessitat de treure la targeta cada cop de la cartera.

La novetat que ha confirmat el Banc Santander

El Banc Santander se n'ha fet ressò. Per això, ha fet recentment un canvi als seus caixers que alegrarà molts dels seus clients.

Un caixer del Banco Santander, i al cercle uns bitllets en un caixer

L'entitat ha posat en marxa a Espanya el seu servei 'Opera al caixer amb el teu mòbil'. Es tracta d'una iniciativa que permet als clients dur a terme transaccions financeres als caixers automàtics, però sense la necessitat de portar a sobre la targeta de crèdit.

I és que, a través del telèfon mòbil i signant amb Santander Key, es pot dur a terme qualsevol operació als caixers del Banc Santander sense necessitat de tocar la pantalla.

El Banc Santander aposta per la seguretat dels seus clients

Sens dubte, és un gran pas per al Banc Santander i una notícia que alegrarà els seus clients. I és que, en un moment de gran avenç tecnològic, el Banc Santander ha volgut posar-se les piles i apostar pel futur.

A partir d'ara, els seus clients espanyols podran fer operacions financeres mitjançant l'ús del telèfon mòbil, sense necessitat de tocar la pantalla ni d'introduir la targeta de crèdit. Una iniciativa que és molt nova a Espanya, i que aquí encara no ha incorporat cap altra entitat bancària.

A més, aquest mètode permet al Banc Santander apostar completament per la comoditat dels seus usuaris, però també per la seguretat. Aquesta forma de pagament i de fer les operacions sense contacte a través del telèfon mòbil és una opció encara més segura que l'ús de les tradicionals targetes de crèdit.

Per això, el Banc Santander ha volgut apostar, una vegada més, per la tecnologia i la seguretat, i posar-ho encara més fàcil als seus clients.

➡️ Bancs ➡️ Societat

Més notícies: