Muntatge amb un carret al passadís d'un supermercat i un cercle amb peix fresc al taulell d'una peixateria
SOCIETAT

L'OCU no dubta: aquest és el millor supermercat per comprar peix

L'OCU ha preguntat als consumidors quina és la millor cadena per comprar peix i la resposta ha estat clara

Tots tenim el nostre supermercat de confiança, ja sigui perquè ens queda a prop de casa o perquè ens agraden els productes que ofereix. No obstant això, quan es tracta de comprar productes frescos, com ara peix, tot canvia.

I és que si hi ha alguna cosa que aprecien i tenen en compte els clients, és la qualitat dels aliments peribles que ofereixen les cadenes. No totes destaquen precisament per aquesta secció de productes, i això els consumidors ho tenen clar.

O almenys això és el que indica un estudi realitzat per l'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU). Aquesta vegada, l'OCU ha elaborat un rànquing per descobrir quin és el supermercat que ven el millor peix.

Per fer-ne l'anàlisi, l'OCU ha comparat 38 supermercats que hi ha repartits per tot el país. I ja t'avancem que els resultats han estat molt sorprenents.

Aquest és el millor supermercat per comprar peix, segons l'OCU

Per trobar el millor supermercat, l'OCU ha tingut en compte les respostes de 4.000 enquestats. S'han valorat aspectes com ara l'oferta, la qualitat i el preu.

Encara que a l'estudi també es tenen en compte altres productes com la carn, el pa o fruites i verdures, en aquest cas ens centrarem únicament en el peix. Aquests són els dos supermercats que encapçalen la llista de l'OCU:

2. Esclat guanya el segon lloc

Segons els resultats de l'OCU, la cadena de supermercats Esclat es queda a les portes de coronar el rànquing. Però no n'hi ha per menys, ja que només està a 5 punts de diferència amb el guanyador. En aquest sentit, Esclat ha aconseguit una puntuació de 88 sobre 100.

1. Costco, el millor supermercat per comprar peix

El premi al millor supermercat per comprar peix se l'ha endut Costco. La desapercebuda, però potent cadena nord-americana, amb només quatre establiments repartits per tot el país, s'ha posicionat com la millor en aquest aspecte. Ha aconseguit una puntuació de 93 sobre 100, la més alta de totes.

Els millors supermercats per comprar peix, segons l'OCU

SUPERMERCATPUNTUACIÓ (sobre 100)
1. Costco93
2. Esclat88

Els pitjors supermercats per comprar peix, segons l'OCU

A la cua de la llista, ens trobem amb supermercats especialment coneguts al nostre país. Segons els resultats de l'OCU, les pitjors cadenes per comprar peix són Aldi, Lidl i Covirán. Aquest darrer tanca la llista amb la puntuació més baixa: 55 sobre 100.