Fotomuntatge amb una imatge de fons de la ciutat de Madrid i al capdavant una rodona vermella amb la imatge difuminada de l'exterior de la cocteleria Paradiso de Barcelona
SOCIETAT

Un dels bars més famosos de Barcelona anuncia el seu tancament i se'n va a Madrid

Un bar molt reconegut de Barcelona ha anunciat el tancament del seu local a la ciutat comtal per anar-se'n a Madrid

Barcelona perd un dels locals més reconeguts. Tot i que la ciutat compta amb grans bars, restaurants i cocteleries, un establiment especialment reconegut acaba d'anunciar la seva intenció de marxar de Barcelona.

Es tracta de la cocteleria Paradiso, propietat de Giacomo Giannotti i del Grup Confiteria. Aquesta va arribar a ser considerada com la millor cocteleria del món el 2022, segons la llista The World's 50 Best Bars.

Tanca la cocteleria Paradiso de Barcelona?

La cocteleria Paradiso, situada al carrer de Rera Palau, 4, del Born, al bell mig de Barcelona, ha anunciat el seu tancament. Es tracta d'un dels locals més reconeguts de la ciutat, que fins i tot va ser catalogada com la millor cocteleria del món per la llista The World's 50 Best Bars l'any 2022. El 2023, però, es va col·locar al quart lloc.

Tot i això, el local, que va obrir a la ciutat comtal ja fa vuit anys, l'any 2015, de la mà de Giacomo Giannotti i el Grup Confiteria, ha anunciat en els últims dies la seva imminent marxa a Madrid.

Malgrat el que pugui semblar en un primer moment, el tancament només serà temporal. El canvi de Barcelona per Madrid, de fet, només durarà uns quants dies.

La raó del canvi de Barcelona per Madrid

El tancament del local de la cocteleria Paradiso a Barcelona, i el canvi per Madrid, és degut a un motiu molt concret. El bar s'instal·larà des de diumenge que ve, 28 de gener, fins dimecres, 31 de gener, a la quarta planta de l'hotel The Madrid Edition, de cinc estrelles.

Serà amb motiu de la celebració de Madrid Fusión al restaurant Oroya del mateix hotel situat a la plaça Celenque, 2. La cocteleria hi col·locarà a tall de pop-up una paradeta, que durarà només quatre dies.

Una ocasió la de Madrid Fusión que servirà per donar a conèixer els catalogats com a millors còctels del món a la capital espanyola. Uns que es podran degustar per un preu a partir dels 15 €.

Després d'aquests dies a Madrid, la cocteleria de Giacomo Giannotti té previst tornar a obrir amb normalitat el seu local de Barcelona. Un que compta amb una gran clientela a causa de l'experiència única que ofereix. I que, a més, va obrir les portes al seu propietari a comptar amb dos bars més a la ciutat comtal, Paradiso Lab i Galileo.