Primer pla de l'entrada d'una botiga de Mercadona

SOCIETAT

La novetat de Mercadona que encanta els amants de la xocolata: sense lactosa ni gluten

Mercadona està causant furor a les xarxes amb aquest dolç, que poden menjar fins i tot els que pateixen certes intoleràncies

Moltes són les persones que es consideren veritables apassionades de la xocolata. I precisament pensant-hi, Mercadona ha presentat una interessant novetat al seu catàleg d'aliments. Sí, perquè ha llançat un pa de pessic que el té com a ingredient estrella.

Mercadona ha presentat aquest dolç, que també és ideal per als que pateixen intoleràncies al gluten o a la lactosa, ja que no inclou cap d'aquests elements. Un dolç que resulta esponjós, saborós i que està causant un veritable enrenou en xarxes socials.

El nou pa de pessic de xocolata que arrasa a Mercadona

Mercadona està d'actualitat per les barretes que imiten Kinder i per diverses novetats que ha llançat recentment. Novetats entre les quals es troba el pa de pessic de xocolata sense gluten i sense lactosa.

Aquest article està pensant per als més xocolaters, inclosos els que tenen intoleràncies. Farina d'arròs, fècula de patata, sucre, palmiste, cacau en pols i llavors de xocolata en són alguns dels ingredients més notables. Sí, els que ha utilitzat l'empresa Brioixpan per donar-li forma a aquest dolç, que està disponible a la secció de pastisseria.

Segons la seva informació nutricional, aquest pa de pessic de Mercadona, per cada 100 grams, aporta 33,5 grams de greixos, dels quals 7,6 grams són saturats. Però també es tradueix en 41,2 grams d'hidrats de carboni, dels quals 32,6 són sucres, i 4,5 grams de proteïnes.

Sota la marca Hacendado es troba a la venda en envasos de 300 grams, que costen 3,95 € la unitat. Per tant, el quilo surt a 13,16 €.

Mercadona desperta les passions de les xarxes amb el seu pa de pessic

Mercadona ha aconseguit despertar l'interès de molts clients amb el llançament d'aquest dolç. És més, molts han caigut rendits al mateix, com així queda de manifest a les xarxes socials.

Sí, perquè ja són nombrosos els creadors de contingut digital que estan ressaltant les bondats d'aquest aliment. Aquest seria el cas, per exemple, del tiktoker @cookcineme. Ha destacat del mateix que “està molt bé, està de deu”.

Vídeo del tiktoker @cookcineme provant el pa de pessic de xocolata de Mercadona
TikTok de @cookcineme | TikTok, @cookcineme

Per la seva banda, el tiktoker @pazyogahipopresivos ha posat èmfasi en altres aspectes positius d'aquest producte. En concret, “que està tou i molt sucós”.

Video del tiktoker @pazyogahipopresvis provant el pa de pessic de xocolata de Mercadona
TikTok de @pazyogahipopresivos | TikTok, @pazyogahipopresivos

Tot això sense oblidar que internautes de tota mena també evidencien que estan fascinats amb ell. D'aquí comentaris com "És dels meus cocs favorits", "Està molt bo, ho compro per les intoleràncies que hi ha a casa" i "M'encanta".

Preus i ofertes actualitzats el dia 19/01/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Noticies no es fa responsable dels possibles canvis.