Muntatge amb l'exterior d'una botiga de Mercadona i un cercle on apareix la cara del tiktoker @peldanyos amb un dolç que venen a la cadena
SOCIETAT

La novetat dolça de Mercadona que s'ha tornat viral a TikTok: èxit assegurat

Si t'agrada tastar els nous articles que va llançant Mercadona, t'agradarà el dolç que s'ha viralitzat

Els amants dels dolços estan de sort, perquè ara a Mercadona tenen un nou dolç per tastar i que a les xarxes socials els usuaris ens avisen que està molt bo i aconseguit.

Un dels primers a tastar aquest dolç i explicar-nos les novetats a través del seu compte de TikTok ha estat @peldanyos qui acostuma a pujar molt contingut d'aquest tipus al seu compte.

Potser aquest és el motiu pel qual sempre té tantes visites als seus vídeos i és que a tots ens agrada conèixer de primera mà les novetats que arriben als supermercats.

Doncs és cert que a molts supermercats de Mercadona els posen l'etiqueta groga de "Novetat" als articles que arriben nous perquè cridin la nostra atenció, però en moltes ocasions o se'ls hi oblida, o se'ls hi cau l'etiqueta i al final no detectem que és una cosa nova.

El donut farcit de crema d'avellana de Mercadona

Mercadona té els típics dolços a granel amb les bossetes individuals que van al pes i després tenen els que hem d'agafar amb les pinces i el preu és per unitat. Doncs bé, la novetat es troba en aquesta darrera secció que en teoria surten directament del forn a la vitrina, un donut molt cridaner.

Aquests donuts de Mercadona ja estan des de fa un temps als seus lineals, però amb la versió xocolata blanca, per la qual cosa, si les has tastat i t'han agradat, probablement la nova versió de donut amb avellanes també sigui del teu gust. Es tracta d'un dolç esponjós i, com podràs imaginar, molt dolç.

Tot i això, Peldanyos afirma que li segueix agradant més la versió del donut xocolata blanca que aquesta última novetat. Encara que també ens explica que, si ens agrada més l'avellana i un donut no tan dolç, potser aquest últim ens mola més.

En qualsevol cas, el millor sens dubte és tastar-lo i així esbrinarem quin és el favorit de cadascú. Si ets un amant dels dolços és una cosa que no et pots perdre, ja que com tots sabem, a Mercadona els dolços de vegades hi són durant molt de temps i d'altres desapareixen sense previ avís.

Preus i ofertes actualitzats el dia 26/04/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: