Supermercat Lidl i la seva novetat postres giovanna de xocolata blanca i coco
SOCIETAT

Les noves postres de Lidl amb gust de bombons Raffaelo: perfectes per Nadal

La cadena de supermercats alemanya ha volgut imitar aquest dolç de la marca Raffaelo que té gust de coco

Quan passa la calor, els bombons tornen al lloc que van ocupar just fa un any als supermercats. Molts són els que ja miraven el calendari esperant que les especialitats enfocades a Nadal tornessin a estar disponibles. La marca Ferrero és una de les més desitjades cada any, i això ho saben els supermercats.

Per això, des de fa temps, les diferents cadenes han imitat els productes més venuts d'aquesta casa. D'aquesta manera podem trobar tant la versió de Ferrero Rocher com dels Raffaello en marques blanques. Mercadona ja fa temps que va treure els seus propis bombons i fa poc una rajola de xocolata, però Lidl ha volgut innovar més.

Al supermercat alemany recentment s'ha pogut veure sota el nom postres de Giovanna de xocolata blanca i coco. És de la marca Milbona i es venen per unitat a 1,29 euros cadascun, cosa que no ha agradat gaire als consumidors. Tot i això, ha volgut donar-li el vot de confiança i provar-ho.

Les noves postres de Lidl ve en got de vidre i amb toppings

El format en què ve et recordarà directament a La Lechera. Ja que és en un got de vidre embolicat en un cartó on està escrit el nom del producte. Però aquest cartó no té únicament una funció informativa, sinó que a dins hi té un secret.

Un cop trets el cartó apareixen els toppings. Aquests són de cruixent de coco ratllat i ametlla caramel·litzada, i el sabor d'aquest producte no s'explica sense. Així que fins que no ho tinguis tot barrejat, no podràs provar-ho.

I és que, el producte que ve dins del flascó de vidre és simplement crema de xocolata blanca. Està bona, és clar, però perquè s'assembli al Raffaello de la marca Ferrero que coneixem necessita alguna cosa més. I aquest plus és que li aporten els toppings amb el toc del coco i el cruixent de l'ametlla.

Les postres giovanna xocolata blanca i coco s'inspira en els Raffaello de Ferrero
Les postres Giovanna xocolata blanca i coco s'inspira en els Raffaello de Ferrero | Amazon, Lidl, @busosreview

Elaborat amb llet amb benestar animal

Perquè un producte estigui bo, els ingredients amb què s'ha elaborat han de ser de gran qualitat. I en aquest cas, l'empresa navarresa Làctics Goshua que es troba darrere de la marca Milbona ho ha fet. Ella és l'encarregada de fer les postres i iogurts premium que podem comprar a Lidl.

La llet que utilitzen és llet fresca del Pirineu. Gràcies a ella, Lidl va ser una cadena pionera al nostre país certificant els seus lactis amb benestar animal europeu. A més, cal afegir que els productes lactis que es venen sota la marca Milbona no tenen gluten, ni conservants ni colorants.

En aquest producte, aquesta qualitat també és present, més enllà que per ser un producte d'aquesta marca. A la seva composició podem veure que un 60,06% de la seva composició és llet sencera de vaca. A aquesta se sumen un preparat de coco, xocolata blanca, sucre, nata pasteuritzada i midó de blat de moro.