Fotomuntatge del logotip de Lidl a l'exterior d'un supermercat de fons i al capdavant una rodona vermella amb la imatge d'un home i el seu gos amb els jerseis nadalencs vermells de Lidl a conjunt
SOCIETAT

Lidl arrasa amb el seu jersei per anar a conjunt amb el teu gos: sense paraules

Lidl ha posat a la venda el millor jersei per anar a conjunt amb la teva mascota durant aquestes festes de Nadal

Lidl ha tornat a sorprendre tots els seus clients. Aquesta vegada, ha decidit treure a la venda un producte de la seva marca molt interessant per a aquest Nadal.

Lidl ja ho feia fa un temps amb les sabatilles amb els colors corporatius de la seva marca, que van arrasar al mercat i van ser un èxit total en vendes.

Ara, tampoc no s'ha quedat enrere i Lidl ja té el jersei que voldràs tant sí com no aquestes festes. I amb què podràs vestir-te a conjunt amb el teu gos.

Lidl posa a la venda el jersei a conjunt amb el teu gos

Lidl ja té el producte que arrasarà aquest Nadal. Lidl ho ha tornat a fer i ha tret aquesta vegada dos jerseis de temàtica nadalenca de la seva marca, que prometen ser un èxit en vendes.

Tot i això, el que més destaca d'aquestes dues noves peces de vestir que ven Lidl no és la seva temàtica, sinó que podràs vestir-te a conjunt amb la teva mascota.

"El teu gos s'assembla a tu o tu t'assembles al teu gos? Descobreix els nostres nous jerseis de Nadal per anar a conjunt amb el teu gos", ha anunciat Lidl a través del seu compte de X (abans Twitter).

Així com ho llegeixes. Lidl et dona la possibilitat de vestir-te a conjunt amb el teu gos, i per això ha tret a la venda els mateixos models de jersei nadalenc per a home i dona adults, i també per a mascotes.

Fotomuntatge amb els dos jerseis nadalencs d'home adult vermell i blau de Lidl al capdavant i de fons una imatge de l'exterior d'un supermercat Lidl difuminat
Hi ha disponibles dos colors d'aquests jerseis nadalencs a conjunt amb la teva mascota | Lidl

Hi ha disponibles fins a dos models, tant a les talles per a home, dona i per a les mascotes. Un és en vermell, amb el logo de Lidl al centre i amb diferents motius nadalencs.

El segon és en blau, amb diferents logos de Lidl repartits pel teixit, i que també compta amb diversos motius de Nadal que l'adornen.

Fotomuntatge amb els dos jerseis de Lidl nadalencs de dona adulta de color vermell i blau i de fons una imatge de l'exterior d'un supermercat Lidl difuminat
Pots fer-te tant amb els jerseis nadalencs de Lidl per a home o dona a només 9,99 euros | Lidl

Tot i això, la versió per a home adult compta amb un coll rodó i està disponible des de la talla S fins a la XL, mentre que el de dona és amb tall cenyit i pots comprar des de la talla XS fins a la L. Pots adquirir-los ja a través de la seva web a un preu de tan sols 9,99 €.

En el cas del jersei per al teu gos, que està en els mateixos colors, pots fer-te amb ell per tan sols 5,99 €. Per a les mascotes, n'hi ha disponibles des de la talla 35 fins a la 50.

Fotomuntatge dels dos jerseis nadalencs de Lidl per a gossos vermell i blau al capdavant i de fons una imatge de l'exterior d'un supermercat Lidl difuminat
La teva mascota pot anar a conjunt amb tu si et fas amb el nou jersei nadalenc de Lidl | Lidl

Ja ho saps, si aquestes festes de Nadal vols anar conjuntat amb la teva mascota, Lidl no t'ho podria haver posat més fàcil amb el jersei amb motius nadalencs de la seva marca, que pots comprar a un preu molt assequible.