Entrada d'un Eroski center amb cotxes aparcats davant dels aparadors, uns quants carros vermells apilats a l'esquerra i una dona d'esquena amb vaquer i samarreta blanca al costat del primer cotxe negre
SOCIETAT

Les noves patates d'Eroski prometen ser tot un èxit: sabor inconfusible

Eroski ha posat a la venda nous sabors de patates fregides que estan molt lligats als que ja coneixem

Eroski té novetats a la secció de patates fregides. I, encara que sembli que les cadenes últimament aposten per sabors molt nous i sorprenents, Eroski ha volgut ser més tradicional. Per això, s'ha inspirat en dos sabors que fa temps que existeixen al món de les patates fregides.

Però que no siguin sabors nous no vol dir que Eroski no hagi encertat de ple. I és que encara és molt més complicat aconseguir un bon producte amb una cosa que en general es coneix força. En aquest cas, tenim unes patates fregides ondulades amb gust de pernil i unes patates fregides llises amb gust de camperoles.

Totes dues venen en un paquet de 150 grams, encara que visualment sembla que hagi d'entrar més per la mida d'aquests. El preu també és el mateix i te'ls pots emportar per 1,20 euros. En aquest cas, Eroski ha tret dos productes que, encara que no semblin novetat, sí que haurien de cridar l'atenció pel seu sabor.

Noves patates fregides d'Eroski

Així són les noves patates fregides d'Eroski

Encara que en tots dos casos estem parlant de patates fregides, sí que és veritat que cada paquet mereix un apartat propi. I és que són dos sabors diferents i no s'assemblen res entre ells. Això sí, totes dues són opcions perfectes per quan vulguis fer un aperitiu a casa i optar per producte amb excel·lent relació qualitat-preu.

Com podeu veure en ambdós envasos, els dos paquets de patata suposen una font de fibra. D'altra banda, els celíacs les poden menjar sense problemes, ja que no tenen gluten. Per acabar, també s'indica que no tenen glutamat monosòdic.

Patates fregides ondulades amb gust de pernil

Aquest primer tipus de patates, com el seu nom indica, són ondulades. Això fa que estiguin realment cruixents, cosa que s'agraeix en aquest tipus d'aliments. Per a la seva elaboració, s'ha utilitzat oli de gira-sol, i potser resulten una mica greixoses.

Patates fregides ondulades sabor pernil d'Eroski

Tenen molt de gust de pernil, però sense resultar tan salades com altres. Aquest és el principal problema que acostumo a veure en aquest tipus de patates fregides. En aquest cas, l'aroma de pernil és present perquè es noti el toc, però també es nota el sabor de la patata.

Patates ondulades en un bol

Patates fregides llises amb gust de camperoles

Aquestes patates han estat les que m'han agradat més de les dues noves opcions que té Eroski. Feia temps que no menjava unes patates d'aquest sabor i la veritat és que estan molt bones. A més, es noten molt menys greixoses que les altres.

Patates llises sabor camperoles d'Eroski

En aquest cas, també han estat fregides amb oli de gira-sol, segons diu Eroski, escollint les millors patates. Pel que fa a les aromes trobem all, ceba, tomàquet i julivert. En veritat, la ceba és la protagonista més gran d'aquestes patates que canvien de forma respecte a les de pernil i són llises.

Patates llises camperoles d'Eroski

Valors nutricionals de les patates d'Eroski

Valors nutricions de les patates fregides ondulades sabor pernil

Valors mitjansper cada 100 grams
Valor energètic2182 kJ / 524 kcal
Greixos
dels quals saturats
32 g
3,5 g
Hidrats de carboni
dels quals sucres
48 g
1,1 g
Fibra alimentària6,2 g
Proteïnes7,8 g
Sal1,1 g

Valors nutricions de les patates llises sabor camperoles

Valors mitjansper cada 100 grams
Valor energètic2165 kJ / 519 kcal
Greixos
dels quals saturats
30 g
3,2 g
Hidrats de carboni
dels quals sucres
51 g
1,3 g
Fibra alimentària5,6 g
Proteïnes8,4 g
Sal1,1 g

 

Preus i ofertes actualitzats el dia 29/05/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: