Imatge de fons d´una persona amb la jaqueta de Nadal de Lefties i una altra d´un logo de la botiga
SOCIETAT

La jaqueta nadalenca de punt de Lefties que m'ha conquerit: abriga i és molt còmoda

Suma't a la nova tendència de portar peces de punt aquest Nadal, que abriguen alhora que et donen aquest toc nadalenc, amb la novetat de Lefties

Encara falten uns quants dies perquè arribi el desembre. Això significa que cada cop, el Nadal és més a prop, un dia molt especial que em fa molta il·lusió. Lefties igual que moltes altres botigues ja ha portat als seus locals peces per a l'ocasió.

Sí, exacte, em refereixo a les peces de roba d'inspiració nadalenca. Lefties ha creat tendència, sobretot, amb una jaqueteta de punt que és molt nadalenca.

Aquesta novetat de Lefties m'ha agradat perquè té un toc que inspira Nadal, però sense ser excessiu. Les jaquetes de punt resulten ben útils per abrigar-nos de forma elegant i, a més, és perfecta per regalar.

Ja és Nadal a Lefties

Lefties, igual que la majoria de les botigues low cost, ha omplert els prestatges i els aparadors de les seves peces d'inspiració nadalenca. Peces de roba de tota mena que només mirant-les ens traslladen a les festes més esperades de l'any. Jerseis, jaquetes, algun mitjó...

Encara que a moltes persones els sembli una bobada, he de confessar-vos que les peces nadalenques em causen certa tendresa. Encara que si bé és cert, que no totes i cadascuna. Alguns em semblen excessivament nadalencs, no com aquesta novetat de Lefties.

Imatge d'una jaqueta nadalenca de Lefties penjada
Es tracta de la jaqueta perfecta per als amants del Nadal | e-noticies.cat

Una novetat de Lefties d'inspiració nadalenca, però que tampoc no és gens extravagant. Es tracta d'una jaqueta curta, de màniga llarga per protegir-nos del fred que té un coll en forma de bec.

El disseny nadalenc és un brodat que s´estén per tota la peça, i està confeccionada en un agradable teixit de punt. I quan dic agradable em refereixo que és tan còmoda, que segurament tu tampoc vulguis treure-te-la de sobre. Resulta molt calenteta i gustosa per portar aquesta temporada tardor hivern.

Disponible a Lefties i online

Lefties ha conquerit les seves clientes amb aquesta jaqueta que barreja diversos colors. He de dir-vos que pot ser un regal perfecte per a qualsevol dona a qui li agradi el Nadal. Així que has de saber que està disponible tant a les botigues físiques com a la seva pàgina web.

Imatge de fons d´una jaqueta de Nadal amb una altra imatge del detall de l´etiqueta de la mateixa jaqueta
Hi ha moltes talles disponibles, de moment | e-noticies.cat

Les talles varien des de la XS fins a la XL, així que la trobaràs disponible en força talles. El preu és 17,99 €, gens excessiu pel meu gust. No esperis més i no deixis que te la treguin de les mans aquestes festes.

Preus i ofertes actualitzats el dia 22/11/2023. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.