Foto de la botiga lefties i la faldilla midi amb brillantor
SOCIETAT

He vist a Lefties la faldilla més buscada del moment i m'encanta: tendència total

La faldilla midi amb cintura elàstica de Lefties és súper còmoda i alhora súper versàtil. Triomfa amb ella aquestes festes!

Qui ha dit que no es pot incorporar una peça de brillantor a un outfit de diari? Estem acostumades a qualificar aquestes peces de nit, i no ha de ser així. Lefties ha afegit al seu catàleg una faldilla midi de brillantor que va bé per a totes les ocasions.

Si bé és cert, que aquesta novetat de Lefties és idònia per a les sortides de nit i sortir amb les amigues. Però també és cert que se la pot donar altres usos diferents. Per exemple, moltes peces de brillantor s'estan incloent ara per a looks diaris, només cal saber combinar-les.

Lefties ha captivat les seves clientes amb aquesta tendència. Una opció que et resoldrà en qüestió de segons un outfit de nit, de nit de Cap d'Any o per anar a l'oficina. T'ho explico tot sobre aquesta faldilla.

Lefties em sorprèn amb la nova faldilla midi de brillantor

Sent sincera, el primer que penso quan veig un article de brillantor és que serà incòmode. Moltes vegades he trobat peces d'aquest estil que resulten força desagradables al tacte. Encara que us he de dir que Lefties m'ha sorprès per bé.

Faldilla midi amb brillantor de Lefties
Faldilla midi amb brillantor de Lefties | e-noticies.cat

La firma low cost ha sumat a la seva llarga llista de productes una faldilla tipus midi que causa sensació pel detall de brillantor. Aquesta compta amb una cintura elàstica per adaptar-se a totes les figures i ser tan còmoda com sigui possible. Amb aplic de fil metal·litzat i una obertura al baix de la peça per aportar cert aire sensual.

Si encara no saps què posar-te per a la nit de Cap d'Any, aquesta opció de Lefties és perfecta. En oferir una gran funcionalitat a l'hora de vestir, hi podràs afegir un top de nit i uns bons talons. Aconseguiràs un look ràpid, elegant i còmode per aguantar tota la nit.

De moment, la faldilla només l'he vist disponible de color negre. Tot i que és un to súper senzill de combinar i que permetrà crear desenes d'outfits diferents. Aquest any dona una oportunitat a Lefties i descobreix les seves increïbles peces de roba.

Disponible a la pàgina web de Lefties i també a les seves botigues

Lefties ha posat a la venda aquesta novetat tant a la seva web online com a qualsevol dels seus establiments. D'aquesta manera, us serà molt més fàcil i còmode adquirir el producte. Les talles en què es troba disponible varien des de la S fins a la XL i estan totes disponibles a la web, menys la S.

Muntatge amb faldilla midi de brillantor de Lefties i cercle vermell amb etiqueta del producte
Emporta-te-la per menys de 13 €! | e-noticies.cat

A més, us parlo d'una autèntica ganga. Per només 12,99 € podràs fer-te amb aquesta novetat de què tothom parla. Còmoda, amb estil, versàtil, suau i molt moderna. No esperis més!

Preus i ofertes actualitzats el dia 15/12/2023. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.