Botiga Alohas Rambla Catalunya
SOCIETAT

La nova i esperada botiga que finalment arriba al centre de Barcelona

La marca obre la seva primera botiga física al número 113 de Rambla Catalunya. A més, també obrirà una altra botiga a Madrid el 22 de gener

La marca de sabates Alohas aterra finalment amb la primera botiga física a Barcelona. En concret, s'estableix al número 113 de Rambla Catalunya.

En aquest emplaçament s'ubicava fins fa poc la firma de moda espanyola NKN Nekane, situada allí des de feia una mica més d'una dècada. Per tant, la marca de sabates barcelonina agafa el relleu per exhibir els seus productes en viu.

Aquest és un pas destacable, tenint en compte que des del seu naixement la marca va optar per la venda per internet i utilitzant les xarxes socials com a altaveu. És més, després d'una dècada la marca ja compta amb un milió de seguidors a Instagram.

Durant la pandèmia es van disparar els ingressos de la marca

Tot i això, el seu auge va tenir lloc durant la pandèmia, en què gràcies a una publicitat agressiva va multiplicar per quatre els seus ingressos, arribant fins als vint milions d'euros. Una trajectòria ascendent que es va posicionar amb trenta milions el 2022 i continua augmentant.

Així i tot, l'origen de l'empresa és a Hawaii, als Estats Units, on el seu fundador, Alejandro Porras, va observar el furor que van fer unes menorquines, una sabata balear. D'aquesta manera va començar a comercialitzar aquesta sabata i després es va traslladar a Barcelona.

La nova botiga pretén ampliar la importància del mercat espanyol a l'empresa

En conseqüència, els orígens nord-americans de la marca queden patents en veure que un 40% de les vendes són als Estats Units. D'altra banda, França ocupa un 10% i Espanya només un 5%. Per aquest motiu, l'obertura d'aquesta botiga, amb una altra al carrer Claudio Coello de Madrid el 22 de gener, tindrà com a objectiu augmentar la rellevància del mercat espanyol.

Actualment, encara que el producte principal siguin les sabates, el preu de les quals oscil·la entre els 100 i 250 euros, el seu catàleg s'ha diversificat amb diferents peces de roba.