Les noves aletes de pollastre congelades de Mercadona
SOCIETAT

'Et fliparà': La nova carn de Mercadona que compren els entrenadors de gimnàs

Jo ja l'he provat i et puc assegurar que més enllà del valor nutricional, el sabor és realment molt bo

Quan surt un nou producte a Mercadona, sembla que hi ha un imant per tastar-lo i, a més, valorar-ne les característiques. No fa tant que a les botigues van aparèixer unes aletes de pollastre a la barbacoa a la secció de congelats. El cartell groc de 'Novetat' que atrau i a molts ens atrau cap a aquest producte.

En el meu cas ho va fer, però també ho ha fet en entrenadors de gimnàs que han volgut opinar sobre aquest producte nou. Aquests han destacat les bones propietats d'aquest producte que, si encara no ho has provat, no sé a què estàs esperant. És un dels darrers grans encerts de la cadena.

Les aletes de pollastre barcacoa congelades es venen en paquets de 750 g i donen perfectament per dinar o sopar dues persones. Cadascuna de les bosses té un preu de 3,68 euros, força assequible. Són una opció molt socorreguda per tenir al congelador i treure sempre que sigui necessari.

Pluja de floretes per a aquestes aletes de pollastre

Al perfil d'Instagram de @fran_trainner es pot veure un Reels dedicat íntegrament a aquestes aletes de pollastre. Parla del gran encert que ha tingut Mercadona en incloure-les. Sobretot, tenint en compte la seva professió, pels bons valors nutricionals que tenen.

Una de les coses que valora més que tingui un 87% de carn. Aquesta és una quantitat que, per ser un producte d'aquest tipus és força alt. A això, afegeix, que el fet que el següent ingredient sigui aigua i que el volum de sucre no sigui tan alt també és positiu.

Això sí, recorda que no ha de ser un plat per abusar. Que tingui una bona composició per menjar de tant en tant, no implica que sigui una cosa recurrent. Per a aquests casos, potser tot el que pot tenir de bo es converteixi en una cosa perjudicial.

Imatge de fons d´una botiga Mercadona i una altra amb les especificacions d´unes aletes de pollastre de Mercadona
El 87% dels ingredients són pollastre, una cosa molt positiva | e-noticies.cat, Europa Press

La meva pròpia experiència amb aquestes aletes

Jo vaig ser una de les persones que va provar aquestes aletes de pollastre així que les va veure com a novetat, i la veritat és que em van encantar. El que més em va sorprendre és el gran gust de barbacoa, ja que en altres productes congelats aquest sol passar desapercebut. Tenen el toc sense arribar a picar, però, en el meu cas, això fa que el sabor no quedi en un segon pla.

Tenen una mida petita, igual que la de les aletes normals que ven trossejades la cadena. No és una cosa dolenta, almenys jo així ho prefereixo perquè són molt més còmodes de menjar. I el més important, a l'hora de cuinar-les, es fan més de pressa.

Aletes de pollastre de Mercadona al paquet i cuinades a la fregidora d'aire
Les aletes estan llestes en 20 minuts a la fregidora d'aire | e-noticies.cat

Al mateix envàs, ja et donen les instruccions perquè les preparis en fregidora d'aire, i aquesta opció vaig escollir. Hi ha en molts casos en què he d'afegir més minuts dels recomanats perquè no n'hi ha prou, però en aquest ho va ser. Simplement posa les teves aletes a la fregidora i fes-les durant 10 minuts a 180 ºC per cada costat perquè quedin espectaculars.