Muntatge amb un supermercat de fons i una dona amb cara de sorpresa

SOCIETAT

El nou supermercat que obre a Espanya i fa tremolar Carrefour i Lidl

Arriba Costco, el supermercat nord-americà més famós que fa tremolar les grans superfícies espanyoles

Un nou supermercat s'està expandint al nostre país i grans comerços com Aldi, Lidl o Mercadona es poden veure molt afectades. La veritat és que fa uns anys el més típic era tenir un supermercat preferit i pràcticament fer el 100% de les compres en aquest lloc. 

Tot i això, amb la pujada de preu de pràcticament tots els aliments, cada cop comparem més els preus i encara que sempre tenim preferència per un supermercat, s'està fent molt habitual comprar uns articles en un comerç i altres en un altre, ja que d'aquesta manera aconseguim anar estalviant uns eurets a final de mes. 

I amb l'arribada d'aquest nou supermercat a Espanya, són moltes les persones que hi estan començant a fer les compres habituals, ja que té molt bons avantatges. Parlem ni més ni menys que de Costco. 

La cadena Costco anuncia una nova botiga a Espanya 

El supermercat Costco s'està expandint ràpidament. Ja tenia establiments a Sestao (Biscaia), compta amb tres punts de venda a Madrid i també té un comerç a Sevilla. Tot i això, ara obrirà un nou establiment a Saragossa. 

Pla exterior d'una botiga Costco

El nou supermercat de Costco comptarà amb una superfície de 15.000 metres quadrats. Així mateix, s'espera que es contractin al voltant de 180 treballadors, encara que podrien arribar fins a 220 llocs de treball. 

A més, l'empresa està avaluant més projectes a ciutats com Màlaga, València i Astúries, per la qual cosa possiblement en poc temps comptem amb més botigues Costco al nostre país. 

Costco i el seu model de negoci 

Tenir un Costco a prop sempre és una bona notícia, ja que tenen un model de negoci molt peculiar. Compten amb un club de preus, on diguem que es paga una quota anual i, a canvi, els productes sempre compten amb preus més reduïts. 

A més, podem trobar des d'articles d'alimentació, fins a joguines i una infinitat de productes a les seves grans superfícies. Per això aquesta botiga estatunidenca cada cop compta amb més clientela i grans fans del seu model de negoci. 

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: