Snack xarxes bbq de Mercadona

SOCIETAT

La novetat plena de sabor de Mercadona per picar entre hores

Mercadona busca sorprendre amb novetats, i així ho ha volgut fer amb aquest snack, però hi ha similituds amb altres ja existents

La varietat d'snacks que Mercadona té a la venda cada cop es va fent més gran. Al seu assortiment de vegades apareixen sorpreses com les patates de pebrot amb el seu peculiar sabor. Però la cadena no sempre aconsegueix sorprendre'ns amb les noves incorporacions.

Recentment, en aquesta secció de les botigues s'ha començat a veure un nou cartell de 'novetat'. Aquest se situa a sota de les xarxes sabor barbacoa de la marca Hacendado. Venen en un paquet de 100 grams i el preu és realment barat comparats amb altres productes d'aquest tipus: 0,95 euros.

Quant a la seva descripció, a l'embolcall es pot llegir que és blat de moro fregit amb gust de barbacoa. Darrere de la seva fabricació es troba la coneguda empresa de snacks Torrats i Fregits (Tosfrit). A priori, hi té moltes coses a favor perquè em pugui agradar.

Aquest snack de Mercadona promet un gust de barbacoa

Només obrir el paquet t'adones que és un snack molt similar a una cosa que ja has provat abans. Pot ser que havent-hi tants al mercat de blat de moro fregit, no sigui tan estrany que passi això. Però això no vol dir que tingui una opinió negativa sobre el seu sabor.

El gust de blat de moro és el protagonista de l'est snack, i es nota molt. És més, allò que té gust de barbacoa més aviat es podria canviar amb què tenen un toc a barbacoa. No és que hagi desaparegut del tot, però es nota com un regust final quan l'acabes.

Paquet de xarxes bbq de Mercadona i un snack de la bossa
El gust de barbacoa d'aquests snacks no es nota gaire | e-noticies.cat

Si ets una de les persones que té por que quan alguna cosa té gust de barbacoa piqui, no és el cas. Té un regust fumat, que deixa molt bon sabor de boca, però es podria dir que és més aviat dolç. Estan molt bons, això no es pot negar a Mercadona, encara que aquest tipus de menjars tan poc saludables rarament no ho estan.

Quan un snack té gust de barbacoa, normalment té un color vermellós que li donen els condiments. En aquest cas, a la composició posa que únicament porta aroma a fum, per la qual cosa no tenen aquest color típic dels snacks barbacoa. Potser per això també s'expliqui que aquest toc no tingui tanta potència.

El seu sabor és similar a aquests snacks de Mercadona

Quan he provat aquestes xarxes amb gust de barbacoa de Mercadona, ràpidament m'han vingut a la ment altres snacks. Els primers van ser els cons 3D de Lay's, cons sabor bacó i formatge en la seva versió Hacendado. Sí, sé que aquests tenen gust de bacó i formatge, però el sabor em resulta molt semblant.

Seguint amb els aperitius de la cadena, ara sí que toca parlar d'uns amb gust de barbacoa. Aquests són els snacks de blat de moro sabor barbacoa de la marca Estrella. Aquesta imitació de la cadena dels coneguts Glubins també és molt semblant a aquesta novetat.

Cons i snacks de blat de moro de Mercadona
Aquests dos snacks són molt similars a la darrera novetat de Mercadona | Mercadona

És cert que molts snacks s'assemblen entre si, potser per això no cal treure productes semblants. Canvieu la forma, ja que en aquest cas tenen forma d'una xarxa quadrada.

Però no aporten al mercat res que no coneguem ja, quan segur que hi ha altres sabors amb què Mercadona ens pot sorprendre.

Valors nutricionals

 

Valors mitjansPer cada 100 grams
Valor energètic2151 kJ/515 kcal
Greixos
dels quals saturats
29 gr
2,8 gr
Hidrats de carboni
dels quals sucres
63 gr
8,4 gr
Fibra6,3 gr
Proteïnes4,4 gr
Sal1,84 g