Muntatge fotogràfic entre una imatge del restaurant Amar i una imatge de Martín Berasategui

Un nou restaurant de Barcelona, el favorit per a cuiners com Martín Berasategui

L'establiment és un dels favorits del xef

El restaurant barceloní 'Amar', ubicat a Barcelona, és el millor restaurant obert l'any passat, segons el prestigiós rànquing 'The Fork Awards'. Segons ha informat Directe al Paladar, van rebre el premi en una gala on es buscava reconèixer la tasca dels gastronòmics de recent obertura.

Aquest ha estat el motiu pel qual el restaurant 'Amar', ubicat a Barcelona, ha rebut el premi. Segons ha informat el mitjà esmentat anteriorment, 'Amar' ha celebrat que ha aconseguit superar amb èxit el primer any d'activitat. Doncs, va obrir les portes el 2022 a la ciutat de Barcelona.

'Amar', el nou restaurant de l'Hotel El Palace en col·laboració amb el xef Rafa Zafra, s'ha coronat com el millor restaurant obert l'any passat. Ubicat al centre de Barcelona i inaugurat l'any passat, la seva carta gira al voltant de la cuina mediterrània amb especial protagonisme a la cuina catalana o plats alts de cuina actualitzats.

És un dels favorits de Martín Berasategui

'Amar' ha rebut la distinció People's Choice, distinció que reconeix el restaurant com la millor obertura de l'any passat als premis TheFork Restaurant Awards. Uns premis que han celebrat la segona edició.

Aquest no ha estat l'únic reconeixement que ha rebut el restaurant de Barcelona el primer any d'obertura. El mes d'octubre passat, van rebre el premi al Millor Restaurant Gastronòmic d'hotel, als Beyond Luxury Awards.

Ubicat a Barcelona, 'Amar' entra a la llista dels establiments amb més nom de la ciutat. Cal ressenyar que l'equip de cuina està liderat pel xef Rafa Zafra, un dels xefs amb més nom del nostre país. Això ha fet que 'Amar' es converteixi en un dels locals favorits del xef espanyol, Martín Berasategui.

Tot i que 'Amar' ha estat el restaurant guardonat, altres locals de Barcelona també han estat nominats. Així ha quedat la classificació:

  1. Estimar (Barcelona)

  2. Abiss (Calp, Alacant)

  3. Flama (València)

  4. La Llorería (Madrid)

  5. La Morena (Madrid)

  6. Els 33 (Madrid)

  7. Omeraki (Madrid)

  8. Prodigi (Barcelona)

  9. Takumi (Madrid)

  10. Teatre Kitchen Bar (Barcelona)