Detall de raspall i recollidor, blaus i grocs, sent utilitzats per una persona, en un cercle vermell sobre fons de Lidl
SOCIETAT

L'aparell de Lidl amb què t'oblidaràs d'escombrar per sempre

Un dispositiu compacte, fàcil i còmode que ofereix Lidl en aquestes rebaixes a més del cinquanta per cent

Lidiar amb la tasca d'escombrar el terra pot resultar tediós. Però gràcies a la innovadora solució de Lidl, ara pots gaudir d'un terra net i desinfectat amb un sol aparell.

Lidl et simplifica una de les pitjors tasques de la llar amb aquest aspirador

El Leifheit Aspirador netejaterres recarregable 2 en 1 de Lidl és la resposta perfecta per oblidar-te de les escombres. Aquest és el camí per simplificar la teva rutina de neteja.

Aspirador recarregable verd i blanc sobre fons de Lidl desenfocat

Aquest potent aspirador netejasols de Lidl realitza dues funcions essencials en un sol dispositiu. D'una banda, aspira la brutícia, la pols i els pèls de les mascotes. De l'altra, neteja el terra amb aigua i detergent.

La seva eficàcia aconsegueix eliminar fins al 99,99% dels bacteris i dels possibles virus. Amb l'afegit que el disseny ergonòmic i lleuger en facilita l'ús i l'emmagatzematge.

Els avantatges i el preu d'aquest aspirador recarregable de Lidl ho fan únic

Aquest aspirador de Lidl ofereix dos modes de neteja. Un Eco que estalvia energia i perllonga l'autonomia de la bateria, i un altre Turbo, que incrementa la potència i la velocitat de neteja.

A més, l'aparell presenta una meravellosa funció d'autoneteja del corró. Així s'evita l'acumulació de brutícia i males olors: un simple botó permet que el corró es netegi automàticament amb aigua neta.

El dipòsit d'aigua extraïble té una capacitat de 500 ml cadascun. Els dipòsits són fàcils d'omplir i buidar i permeten una neteja eficient sense necessitat de recàrregues constants.

El sistema de dos tancs de l'aspirador de Lidl serveix per separar l'aigua bruta de l'aigua neta. L'aigua neta es barreja amb el detergent, mentre que l'aigua bruta es recull en un altre dipòsit, que notifica quan és ple.

El corró de microfibra giratori té fins a 3000 rpm. S'adapta a tot tipus de terres, des de parquets fins a rajoles, eliminant la brutícia i l'aigua, i deixant el terra sec i brillant.

La bateria recarregable de 24 V facilita molt les coses. Ja que ofereix una autonomia de 22 minuts, prou per netejar fins a 65 m². Sense cables tenim més llibertat de moviment i evitem embolics.

Les seves mides de 70 x 27 x 25 cm i pes de 3,6 kg ho fan fàcil de transportar i emmagatzemar. A més, està construït amb materials d'alta qualitat per a la durabilitat.

L'Aspirador Leifheit netejasols recarregable 2 en 1 està actualment en oferta a la pàgina web de Lidl per 179,99 euros. Un preu que ha baixat a més de la meitat, és una oferta irresistible.

Preus i ofertes actualitzats el dia 01/02/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: