Imatge de l'exterior d'una botiga de Decathlon a Barcelona amb una dependenta col·locant productes a l'interior

SOCIETAT

Decathlon té la peça més còmoda per entrenar sense preocupacions

Uns leggings per a fitness amb cintura reductora, butxaca invisible, teixit i disseny d'alta qualitat per menys de 20 €

Tot el que estaves esperant d'unes malles és aquí. I ja veuràs que no mentim, perquè ho diem amb ple coneixement de causa.

Sabem que hi ha malles esportives que ajuden a reduir cintura. Però, també, que sovint aquestes, compleixin o no la seva funció, poden ser una mica angoixants.

També som conscients de la incomoditat que suposa anar carregant les coses. Per molt petita i insignificant que sigui la ronyonera o motxilla que ens acompanyi, preferim anar-hi sense res.

Finalment, com és de complicat trobar unes que siguin útils però també boniques. Per fer esport, la roba ha de ser la millor, però també ens hem de posar amb ganes.

Aquestes malles de Decathlon no només tenen un preu menys a aquell que t'esperes. També compleixen tots els requisits esmentats, i més.

Unes malles amb tall reductor i butxaca per al telèfon mòbil

Ho volem tot perquè es pot. Així ho demostren les Malles Leggings Butxaca Telèfon Fitness Càrdio Dona Blaves de Decathlon. Aquestes sobresurten pel seu efecte ventre pla i la butxaca lateral invisible per al mòbil.

Model de pit cap avall, de perfil, amb roba fitness sobre fons de Decathlon desenfocat
Malles Leggigns blaves de dona amb butxaca per a mòbil de Decathlon | Decathlon, e-noticies.cat

El disseny de cintura alta de les malles vertaderament proporciona un efecte ventre pla. Dissimula la zona abdominal i estilitza la silueta de manera sorprenent.

D'una altra banda, la practicitat de la butxaca ha estat molt ben valorada per les usuàries. Imagina't que pots portar el mòbil, tranquil·lament, gairebé sense notar el seu pes i gens de moviment.

Disseny i teixit enfocats a oferir el màxim confort

Un altre dels seus avantatges més comentats és el teixit opac, ja que garanteix que no hi hagi transparències en estirar-se, cosa que ens dona tranquil·litat i confiança.

Per la seva banda, el tall de les malles està pensat especialment per ajustar-se a l'anatomia. D'una banda, per reduir l'efecte de la panxa i, de l'altra, per facilitar els moviments sense causar molèsties.

La sensació en portar-les posades és la de tenir tot el cos recollit. Això porta a una col·locació més alçada de la columna vertebral i una sensació de més lleugeresa general.

Les malles estan elaborades amb polietilè tereftalat (PET) i elastà. Aquests materials destaquen la gran elasticitat del teixit, així com una eficient evacuació de la suor.

A més, ofereix una tecnologia per al seu assecat ràpid. Així manté el cos sec davant del fred que pogués generar la suor durant la pràctica esportiva.

Ofereix diversos dissenys atractius amb detalls estètics. Però, a més, la peça de mesh darrere els genolls millora la transpirabilitat i evita el sobreescalfament d'aquesta zona tan important de les articulacions.

El millor és que són unes malles aptes per a diverses activitats físiques. Des de fitness o càrdio, fins a ioga, running, pilates o ball.

Disponibles en diversos colors, com ara blau, negre, blau marí estampat, violeta o negre estampat. Tria les que més t'agradin, només per 18,99 €, amb una garantia de dos anys. Increïbles!

Preus i ofertes actualitzats el dia 22/01/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.