Dona jove rossa sorpresa assenyalant cap a la seva esquerra amb les dues mans, sobre fons de Lidl

SOCIETAT

Ningú diria que aquesta prestatgeria de bambú tan original és de Lidl

Organitza i vesteix qualsevol racó de casa teva amb aquest preciós moble de Lidl a un preu que ningú endevinaria

No passa un dia sense que Lidl ens torni a sorprendre amb un dels seus productes. Cada novetat ens crida l'atenció perquè cada cop les ofertes del supermercat surten més de les nostres expectatives.

Des de menjar i tota mena de productes de gran consum, fins a arribar a roba o electrodomèstics. Lidl ofereix productes útils i tècnics de tota mena, però ara, també, mobles.

I no un moble qualsevol, pràctic i d'estètica més aviat neutra com tot a allò que Lidl ens té acostumats. Aquesta vegada ens porta una prestatgeria que desitjaràs tenir ja a casa, només veure-la.

La prestatgeria portàtil de Lidl està enamorant el seu públic

La prestatgeria de bambú de Lidl és la nova sensació ecològica i decorativa de Lidl. Una solució per optimitzar l'espai i l'ordre a casa sense necessitat de fer obres ni reformes.

Prestatgeria amb forma de cistella en tres nivells, de fusta i vímet, sobre fons desenfocat de Lidl
Wenko Prestatgeria de bany de Lidl | Lidl, e-noticies.cat

Aquesta versàtil prestatgeria de Lidl és especialment útil per al bany. Ja que sovint s'hi acumulen productes d'higiene i bellesa sense que trobem un sistema d'organització eficient.

Està fabricada en bambú, cosa que fa que encaixi més en aquest ambient. A més de fer-la també resistent i de qualitat, ja que és un material tan bonic com durador.

I no es limita al bany, sinó que és un complement que s'adapta a diversos espais de casa teva. Sigui al saló com, per exemple, de revister, a l'estudi, o en un balcó amb plantes.

Lidl ofereix aquest preciós moble de qualitat amb una rebaixa increïble

La prestatgeria de Lidl està disponible en dos colors diferents, natural o negre bambú. Això et permet escollir el to que millor s'adapti al teu estil i decoració. O emportar-te tots dos per a diferents racons.

Està fabricada amb bambú, un material ecològic: sostenible i respectuós amb el medi ambient. La nova prestatgeria de Lidl proporciona una alternativa perquè la teva llar es mantingui moderna per dins i per fora.

La nansa superior facilita el transport per tota la llar. Així podràs variar la seva ubicació segons les teves preferències i necessitats. Potser ara la vols per al bany, però sempre et servirà per a alguna cosa diferent.

Com sempre, Lidl ofereix una excel·lent relació qualitat-preu. I pots adquirir aquesta joieta per casa teva per només 26,99 euros en lloc dels seus 59,99 euros originals.

Preus i ofertes actualitzats el dia 06/02/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: