Muntatge pasta de dents i rostre

SOCIETAT

Neteja la cara amb la teva pasta de dents habitual seguint aquests senzills passos

Encara que sembli mentida, pots fer servir la teva pasta de dents diària per aconseguir una bona neteja facial

Les neteges facials han esdevingut una autèntica rutina, especialment per a les dones. Actualment és habitual veure com intentem dur a terme una skincare per aconseguir mantenir una cara impecable. Adeu taques; hola pell fresca, porus nets i rostre radiant.

Doncs bé, per aconseguir una neteja ideal hi ha múltiples trucs i remeis casolans. Amb ingredients naturals i productes com ara la pasta de dents, aconseguirem el millor dels resultats. Queda't perquè t'explico avui el truc de la pasta de dents que segurament no sabies.

Aconsegueix una cara impecable gràcies a la teva pasta dental

Una de les fórmules més utilitzades per aconseguir una bona skincare de manera natural és fer servir pasta de dents. Sí, has llegit bé, aquest tractament casolà pot ajudar a contrarestar l'acne. El més recomanable és anar amb compte per no aconseguir un efecte contraproduent i eliminar algun granet.

Muntatge amb una persona posant pasta de dents en un raspall i un cercle amb el rostre d'una persona amb grans a la galta

El primer que necessites és tenir a mà el teu tònic per netejar el rostre, una tassa petita, aigua tèbia i, sobretot, pasta de dents. Encara que, abans de posar-te fil a l'agulla, has d'assegurar-te que no hi hagi cap ingredient de la mateixa pasta que et pugui perjudicar. Res de triclosan, fluorur de sodi o dodecilsulfat a la pasta.

Renta't el rostre amb sabó neutre i aclareix l'escuma amb aigua abundant. Hem de preparar la pell sempre i eliminar qualsevol excés de greix o residu.

2. Aplica la pasta dental

Tot seguit fer servir la pasta dental per eliminar impureses, ja que si vols eliminar grans pots aplicar la pasta directament a la zona.

Una imatge de fons d'un lavabo i en primer pla una dona rentant-se les dents

Agafa una quantitat de pasta dental similar a la d'un pèsol. Aplica sobre cada marca o gra que vulguis eliminar i fes un massatge de manera circular. Hauràs d'esperar que el dentifrici s'assequi i una vegada notis que està sec, retirar-lo amb aigua.

3. Neteja el teu rostre amb un tònic

En acabar, aplica el tònic facial que habitualment fas servir per aconseguir que els porus es tanquin de nou. També pots diluir la pasta amb aigua en una tassa, aplicar-la a tot el rostre i deixar actuar uns minuts. Retira la màscara quan s'hagi eixugat i ajuda't amb el tònic facial per tancar els porus.

➡️ Societat

Més notícies: