Façana de Leroy Merlin marquesina de triangle
SOCIETAT

Evita disgustos amb l'article de Leroy Merlin perquè no entrin a robar a casa

Ni instal·lacions, ni alarmes o aparells complexos, aquesta solució en només un gest impedeix que entrin a casa

Arriba la temporada de les vacances i, siguis propietari o llogater, deixaràs la casa sola durant uns dies i, per descomptat, no vols que entri ningú a robar. 

Hem descobert un gadget senzillíssim i molt barat que ven Leroy Merlin. Un simple gest que impedirà que puguin entrar a casa a robar-te. Fes-li un ull que, si no el coneixies, et sorprendrà. 

Leroy Merlin té una petita pinça que evita grans disgustos

Si necessitem alguna cosa per resoldre qualsevol petit problema de la llar, Leroy Merlin tindrà la solució. Però això no ens ho esperàvem per res. 

Hem vist alarmes fins i tot en estores. Però mai un trosset de metall que resolgui, tan eficaçment, un problema tan gran com és el d'un robatori a casa. 

La pinça de seguretat per a persianes de Leroy Merlin és un artefacte d'allò més senzill que no necessita trepants ni instal·lacions complexes. Simplement un gest. 

Col·loca la pinça de seguretat de Leroy Merlin cada cop que surtis de casa

El millor d'aquesta solució de Leroy Merlin és la comoditat absoluta que suposa. No cal instal·lar ni programar res, simplement col·locar-la abans de deixar la casa sola durant uns dies. 

Aquesta pinça es col·loca entre la persiana i la finestra, per dins, de manera molt senzilla, amb només un gest. Es col·loca i pots oblidar que algú sigui capaç d'aixecar-la. 

La persiana queda completament immobilitzada amb aquesta pinça. Donant-te una mica de seguretat, fins i tot, si et ve de gust algun dia deixar les finestres obertes perquè corri l'aire, però la persiana baixada. 

Com es pot veure al vídeo que ha publicat el mateix compte de Leroy Merlin a Instagram, la col·locació és supersenzilla. Només cal el simple gest de posar-la entre la finestra i la persiana. 

Mesura 60 x 160 cm, la mida exacta per encaixar a la lamel·la d'una persiana estàndard. I ve en un pack de dues pinces que costa 14,99 €. 

Preus i ofertes actualitzats el dia 24/05/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: