Fotomuntatge Quim Masferrer amb una imatge del seu negoci

SOCIETAT

El negoci de Quim Masferrer fora de 'El Foraster' i de TV3 que va haver de tancar

Quim Masferrer compta amb un negoci amb més de 200 anys d'història familiar fora de 'El Foraster' i de TV3

El Foraster de Quim Masferrer és un dels programes més aclamats pels teleespectadors de la televisió pública de Catalunya. Fa unes setmanes, Quim Masferrer va anunciar a través del seu compte d'Instagram novetats sobre la pròxima temporada de l'espai. 

Quim Masferrer és un dels presentadors més estimats de la corpo. Així ho fan saber els seus seguidors i seguidores cada vegada que el català comparteix alguna fotografia. Tot i això, després de l'anunci sobre el futur d'El Foraster, van ser molts els que es van entristir.

Per als amants del format de TV3, no us preocupeu perquè hi haurà programa per a estona. Tant és així, que Quim Masferrer ja fa unes quantes setmanes que va començar les gravacions de l'espai. Tot i això, va compartir un detall que no va agradar a una part de l'audiència.

Aquest té a veure amb la data d'estrena de la nova temporada d'El Foraster de TV3. "A la tardor, el resultat", va sentenciar el català. Unes paraules que no van agradar gaire als teleespectadors, ja que esperaven poder gaudir una mica abans del programa.

El negoci que Quim Masferrer va haver de tancar

És molt habitual que les cares més conegudes de la televisió pública de Catalunya tinguin negocis fora de la petita pantalla. Un exemple és Quim Masferrer, que té un negoci familiar que, malauradament, va haver de tancar durant cinc mesos.

La família de Quim Masferrer és propietària del restaurant Can Rocà, el qual està ubicat a Sant Feliu de Buixalleu, a la província de Girona. És un negoci familiar amb més de 200 anys d'història. Tot i això, l'establiment es va veure obligat a abaixar la persiana a causa de la pandèmia del coronavirus.

Així, com la resta de restaurants del país, va estar tancat durant cinc mesos. Finalment, després de passar el confinament i amb l'arribada de la normalitat, el març del 2021, Quim Masferrer i la seva família van poder tornar a obrir.

Imatge de l´interior del restaurant de Quim Masferrer
Quim Masferrer va haver de tancar el seu restaurant durant cinc mesos. | Instagram, @restaurant_masferrer

Quim Masferrer i el seu negoci amb més de 200 anys d'història

El restaurant de Quim Masferrer segueix en actiu, d'aquesta manera, per als amants de la cuina tradicional, no hi ha millor pla que gaudir d'un bon àpat. A més, el restaurant Masferrer (Can Rocà) té una puntuació de 4,4 sobre 5 i les ressenyes dels clients són tots elogis. 

➡️ Societat

Més notícies: