Logo de Movistar plus+ de color blanc amb un fons blau
SOCIETAT

Movistar Plus+ confirma els millors rumors per als clients

La plataforma de Movistar ha renovat la col·laboració amb una famosa companyia i oferirà un any més les seves pel·lícules i sèries

Movistar , el gegant de les telecomunicacions, ha fet un pas estratègic en renovar la seva col·laboració amb The Walt Disney Company Iberia. Aquest assegura la continuïtat de Disney+ a la plataforma de televisió de Movistar Plus+.

Aquesta renovació també representa un esforç significatiu per potenciar-ne la posició com un dels principals proveïdors de contingut televisiu a Espanya.

La renovació de Movistar i Disney

La renovació de l'acord implica que Disney+ es mantindrà disponible com a part del paquet Ficció Total o Ficció Total amb Netflix per als afiliats de miMovistar.

Els clients Fusión, per part seva, podran accedir a Disney+ sempre que disposin de paquets específics. Aquests inclouen opcions com a Fusió Total Plus, Fusió Selecció Plus Ficció, Fusió+ Futbol Total, entre un altre.

A més, els clients de miMovistar o Fusión gaudiran de Disney+ sense cap cost addicional fins al final d'aquest any. Després d'aquest període, tindreu l'opció de subscriure's al nou Pack Disney+, que no només inclou Disney+ sinó també continguts de SkyShowtime i Warner Bros Discovery.

Durant els primers tres mesos, aquest paquet s'oferirà a un cost reduït d'1,99 euros al mes, augmentant a 4 euros mensuals després de l'abril del 2024. Aquest preu continua sent considerablement més atractiu que la subscripció externa a Disney+ Estàndard, que té un cost de 8,99 euros al mes.

Altres ofertes de Movistrar plus+

Movistar Plus+ continuarà oferint una varietat de canals lineals de renom, com Fox, National Geographic, National Geographic Wild, Disney Channel, Disney Junior i Baby TV.

La renovació de l'acord també assegura que la plataforma de Movistar serà, una vegada més, el lloc exclusiu per gaudir de la gala dels Oscars. La 96a edició dels Premis Oscars es transmetrà en exclusiva a Movistar Plus+ el 10 de març de 2024.

Aquest pas estratègic de Movistar segueix acords recents amb SkyShowtime i HBO Max, demostrant el seu ferm compromís amb la diversificació i la millora contínua de la seva oferta televisiva.

Amb aquesta renovació, Movistar garanteix una àmplia oferta d'entreteniment als seus afiliats, i també es posiciona com un competidor sòlid i atractiu al competitiu panorama de les telecomunicacions.