Plànol general de la façana exterior d'una botiga Leroy Merlin
SOCIETAT

El moble per a rebedors molt petits que està triomfant a Leroy Merlin

Dona-li vida a aquest racó de casa teva que sempre vas tenir tan oblidat perquè pensaves que era massa petit

T'ho deuen haver dit mil vegades, tenen raó i ho saps. No importa que el teu pis sigui petit, hi ha opcions perquè quedi vestit i aprofitat al màxim. I, a Leroy Merlin, són experts en aquest sentit.

En aquest cas, t'ensenyarem el moble ideal perquè el teu rebedor, per diminut que sigui, ja se senti una llar amb estil. I tot, sense ocupar pràcticament res.

Leroy Merlin et mobla el racó que creies més impossible de la casa

Sempre que marxem d'una casa i l'observem despullada i sense mobles, pensem, sorpresos, que petita sembla. I és que saber moblar un espai significa també ampliar-lo.

Cal aprofitar cada racó, per petit i impossible que sembli. Sempre hi ha una solució, com aquesta de Leroy Merlin, per donar-li una utilitat, una dignitat i un ús que, al final, és el més important.

El moble de rebedor Moon de Leroy Merlin et salva el racó més ignorat que et puguis imaginar, convertint-lo en un lloc pràctic i amb encant.

Entrada de casa molt il·luminada, de parets grises. e veu un tros d'escala al fons i una paret envidriada a un jardí i, en primer pla, un moble tova a la paret amb un gerro turquesa amb flors rosa, sota un mirall rectangular

Aquesta preciosa peça de mobiliari de Leroy Merlin salvarà aquesta cantonada de casa que tens tan oblidada. I la transformarà en una petita habitació més on, fins i tot, podràs parar de tant en tant, guardar i col·locar coses.

Una solució de Leroy Merlin pràctica i decorativa on n'hi hagi

Aquest senzill i elegant moble pertany a la sèrie anomenada Moon. I, com la lluna, vesteix la casa de llum i d'elegància en només unes quantes línies.

Quan l'entrada de casa teva és petita, un prestatge tan complet i bonic com aquest pot engrandir l'espai. Embellint-ho i aprofitant-ho, a parts iguals.

Aquest moble de Leroy Merlin permet mantenir la zona del son diàfana. En el cas que encara s'hi vulgui col·locar una planta, un sabater, o una altra peça on col·locar bosses o paraigües.

En si mateix, ofereix una superfície de prestatge sobre el qual col·locar claus, cartes, ulleres de sol o un gerro decoratiu. Alhora que és un ampli calaix on guardar moltíssimes coses.

Ens agrada, tant per la seva practicitat com perquè el seu disseny dona molt de joc i estilitza l'espai més ignorat de la casa. I també perquè ve amb un magnífic mirall a joc. Però, sobretot, perquè Leroy Merlin ho ofereix per només 88,99 €.

Preus i ofertes actualitzats el dia 13/05/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: