Muntatge pigues
SOCIETAT

Els 3 senzills passos per cuidar les teves pigues i lluir una pell radiant

La rutina que necessites conèixer per al teu dia a dia, que t'ajudarà a mantenir unes boniques pigues a la pell

Si tu també ets una persona amb pigues i no saps ben bé com les has de cuidar, atenta. T'ensenyo la rutina que has de seguir a la teva rutina de bellesa per cuidar-ne el color i l'aparença. Una cosa senzilla i fàcil, que no et portarà gaire temps. 

La cura de les pigues és molt important, ja que la pell amb aquest tret pot arribar a ser molt sensible. Depenent de les diferents temporades, pot arribar a ser més feble. T'explico la rutina perquè la teva pell amb pigues estigui cuidada en tot moment. 

Muntatge amb un saló de fons i una dona fent-se un massatge facial

La tècnica que has de seguir per cuidar i cuidar les pigues de la pell

Les pigues són aquest tret distintiu que ha esdevingut tan sensual i original. Tant, que en els darrers anys s'ha tornat tendència el fet de pintar-les a la cara. Encara que si tens pigues naturals, el millor que pots fer és cuidar-les per després presumir-les. 

La pell amb pigues és més sensible que qualsevol altra, per la qual cosa resulta de vital importància cuidar-la bé. Hem de superar els factors externs que fan que es debilitin o que fan que es generin taques. Et recomano avui una rutina que t'ajudarà a enfortir la pell amb pigues. 

Muntatge amb la cara d'una noia amb pigues somrient i un cercle amb una galta amb crema facial

1. Exfolia la pell 

En aquesta rutina, es recomana utilitzar netejadors i hidratants especials que t'ajudin a mantenir una pell cuidada. A més, s'adverteix que l'excés d'exfoliacions freqüents afebleix la barrera protectora. Per tant, en aquesta rutina es recomana exfoliar la cara de forma mecànica cada 3 setmanes. 

2. Fes servir protector solar 

A més, el protector solar en un gran aliat per cuidar les pigues. Fes servir cada dia aquest producte per protegir-les d'un to més fosc. Crema, aerosol, esprai o gel, el que tu vulguis. 

3. Escull una bona base de maquillatge 

Les bases de maquillatge o les bb creams resulten molt efectives per crear un efecte de second skin. Aconsegueix un acabat molt natural i unes bones pigues. Aplica aquests trucs a les teves pròximes rutines i notaràs el resultat. 

➡️ Societat

Més notícies: