Les millors: així descriuen aquestes croquetes de Lidl que volen de la nevera
La nevera estava buida quan vaig arribar i vaig haver d'esperar que reposessin
No vaig poder fer una foto d'aquest producte a la nevera on és a Lidl perquè l'ubiques, perquè no en quedaven! És més, per poder fer-me amb aquestes croquetes vaig haver de preguntar a la dependenta si n'anaven a reposar. Per sort, sí que en tenien algunes bosses a una caixa.
I és que la fama que tenen fa que les seves existències volin de les botigues. Les croquetes de pernil de la marca Monissa han arribat a ser definides com les millors d'Espanya.
Si hi indagues una mica, podràs veure que han estat premiades en nombroses ocasions. Fins fa res no les podies aconseguir per menys d'un euro, encara que a mi em van costar 1,19 euros en oferta.
Amb aquest context, era inevitable endur-se-les per veure si tenen raó tots aquells que les lloen tant. Aquí les croquetes són gairebé sagrades, així que no parlem d'un aliment sobre el qual no tinguem referències. Sumant tot això, les expectatives prèvies estaven força altes.
Saben pernil i estan ben farcides
El problema més gran que acostumo a trobar a les croquetes és que no sàpiguen al que se suposa que han de saber. Però en aquest cas, he de reconèixer que saben pernil. Estrany seria que no, perquè, quan les obres, veus que tenen una gran quantitat d'aquest ingredient.
A més, la beixamel té un toc suau que no fa que es resti sabor a allò que importa. A això cal sumar-hi el pa ratllat. La quantitat que porta no és gaire, simplement es tracta d'una capa fina perquè l'ha de portar, tant que alguna se'm va trencar fent-les.
A cada envàs posa que en venen entre 14 i 20, en el meu cas van ser 16 croquetes. Una cosa que els dona aparença de casolanes és que cadascuna és d'una mida diferent. Aquesta irregularitat realment em va agradar perquè no tenien aspecte de ser tan industrials.
Cruixents sense fer servir oli a l'airfryer
A casa meva som fidels a la fregidora d'aire, per això veieu que les croquetes no van agafar el típic color daurat. No tirem gaire oli perquè aleshores no tindria sentit utilitzar aquest petit electrodomèstic. Però no va fer que quedessin menys cruixents, només era un canvi estètic.
Vaig preescalfar l'airfryer durant 5 minuts a 180 graus perquè anés agafant temperatura. Després, en un paper per no tacar la cistella, vaig col·locar les croquetes una mica separades entre si. El pas següent va ser escalfar-les durant 6 minuts a 190 graus, encara que podria haver pujat la temperatura una mica més.
Passat aquest temps, veuràs que ja estan completament descongelades i que comencen a estar cruixents. És el moment de regirar-les perquè es facin per les dues bandes de la mateixa manera.
En aquest segon torn sí que és veritat que vaig augmentar el temps 2 minuts més, és a dir, fins a 8, per aconseguir un millor resultat. Passat aquest temps, ja les tindràs llestes per menjar.
Sí que és veritat que a l'envàs s'indica que es poden fer en paella o en fregidora. Però és clar, en tots dos casos hauries d'utilitzar una alta quantitat d'oli i quedarien més greixoses, tot és qüestió de gustos.
Preus i ofertes actualitzats el dia 30/10/2023. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Noticies no es fa responsable dels possibles canvis.
Més notícies: