Imatge de fons d´una botiga Mercadona i una altra imatge dels productes del pack My Moment neteja de Mercadona

El nou pack de neteja facial de Mercadona que et deixa la cara fresca i renovada

Mercadona llança un lot amb 4 productes per cuidar la pell

Per tenir una pell bonica, és essencial tenir unes cures que permetin que aquesta pugui respirar i estar al 100% neta. Sovint, veig com moltes persones es queixen de tenir molts grans, però si els preguntes quin és el seu ritual de bellesa, t'expliquen que bàsicament utilitzen una tovalloleta desmaquillant. Greu error! Les tovalloletes desmaquillants s'han de fer servir només per una cosa puntual i mai per a la nostra rutina facial habitual.

Tant si ens maquillem com si no ho fem, és ideal tenir una rutina de bellesa almenys nocturna que inclogui desmaquillar i netejar, exfoliar i hidratar. Podem dir que aquest és el mínim, després depenent de cada tipus de pell, es poden incloure més productes específics. Però per començar o portar la teva rutina bàsica, el nou lot de Mercadona és perfecte.

My moment, el ritual de triple neteja facial de Mercadona

Aquest lot de Mercadona està compost per un desmaquillant i netejador de 100 ml, exfoliant facial de 50 ml, tònic de 100 ml i disc desmaquillant. Com el seu nom indica, aquest lot està pensat per donar-nos aquell moment que ens mereixem en la nostra cura diària i aplicar-lo relaxadament.

Caixa amb el lot ritual triple neteja facial de Mercadona, My Moment
El lot ve en una caixa que ja s'ha posat a la venda a moltes botigues Mercadona | e-noticies.cat

Desmaquillant i netejador Oli gel micel·lar

És un producte força líquid, per la qual cosa hem de tenir una mica de cura a l'hora de fer-lo servir per no malgastar més desmaquillant del lot My Moment del necessari. Té una olor força forta a plantes, ja que els seus ingredients principals són l'oli de llavor de raïm, eucaliptus, clau, camamilles i micel·les. La veritat que el seu aroma no és gaire agradable, però elimina perfectament el maquillatge d'una manera suau i queda el rostre totalment net.

Exfoliant facial pols de diamant de Mercadona

Aquest exfoliant que ven Mercadona es fa servir per eliminar les cèl·lules mortes de la pell i mantenir-la lliure d'impureses. És un producte dens que ens proporciona una exfoliació suau, és a dir, la pols de diamant i nacre que conté no és gens aspre i per això la seva exfoliació és suau.

Mostra en una mà del producte exfoliant de Mercadona del lot My Moment
L'exfoliant és molt lleuger, per la qual cosa no farà malbé la nostra pell | e-noticies.cat

Alguns exfoliants que són molt gruixuts poden fer-nos més mal i que la nostra pell sigui força vulnerable als raigs del sol. Per això sempre hem de triar aquells de granit fi per a la cara. En fer servir aquest de Mercadona, no només es nota la cara més neta, també podem notar-la més llisa i calmada.

Tònic arbre de te i probiòtics de My Moment

Aquest producte per a la pell del rostre Mercadona també es ven a banda. És un dels que jo utilitzo des de fa dos mesos aproximadament que va ser quan va arribar al meu supermercat més proper.

És ideal per refrescar la cara, la revitalitza, equilibra el PH i és l'encarregat de prevenir les imperfeccions. Aquest tònic d'arbre de te de Mercadona, sens dubte és perfecte per tenir una sensació de neteja i relaxació a la cara.

Imatge dels 4 productes que s'inclouen a la caixa My Moment de Mercadona, un exfoliant facial, un desmaquillant, un tònic i un disc reutilitzable
En total són 4 productes, exfoliant, netejador, tònic i disc reutilitzable | e-noticies.cat

El disc desmaquillant

Sembla que ve per omplir al lot de Mercadona, però res més lluny de la realitat. És un disc desmaquillant reutilitzable, és a dir, el fas servir avui, el rentes i demà està llest per ser usat de nou.

D´aquesta manera ens evitem haver d´estar comprant contínuament discos desmaquillants. A més, la diferència entre un disc de cotó normal i aquest és abismal. És super suau, té dues cares pel que podem fer-la servir per una banda per al desmaquillant i de l'altra per aplicar el tònic, em resulta molt pràctic.

En definitiva, aquest lot de triple neteja facial de Mercadona és perfecte per cuidar la nostra pell. Encara que la marca no ens ho diu, està pensat per a pells mixtes, amb acne o greixos, aquest tipus de productes a les pells seques no li solen anar gaire bé. I el seu preu és força assequible, podem comprar-lo per 8,50€.

Preus i ofertes actualitzats el dia 3/11/2023. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Noticies no es fa responsable dels possibles canvis.