Imatge de fons d'una dona posant-se crema a la cara, amb una imatge desenfocada amb diversos interrogants al davant

SOCIETAT

Aquesta és la millor crema antiedat d'Espanya segons l'OCU: no et fixis en el preu

Després de l'anàlisi de l'OCU ja podem saber quina és la millor crema per eliminar les arrugues de la cara

Quan comencen a aparèixer petites arrugues a la nostra cara, la majoria acabem comprant una crema antiedat per intentar posar solució a aquest problema. I és que a ningú no li agrada que es comenci a notar el pas del temps a la pell. La veritat és que hi ha tantes cremes al mercat que és molt complicat decidir-se per una.

Moltes persones opten per escollir segons el tipus de pell que tenen: grassa, mixta o seca, i això està molt bé. Però una cosa molt comuna també és deixar-se guiar pel preu. Són molts els que creuen que, com més cara és una crema, molt millor serà per eliminar les arrugues.

Una creença totalment equivocada, segons els experts. De fet, una crema barata pot ser molt més eficaç que una cara, i l'exemple el tens més al teu abast del que et penses.

L'Organització d'Usuaris i Consumidors (OCU) ho ha demostrat al seu darrer estudi. Després d'analitzar diversos productes d'aquest tipus, ha pogut comprovar que la millor crema antiedat té un cost realment assequible.

Olay Regenerist, la millor crema antiarrugues segons l'OCU

A l'anàlisi que ha realitzat l'OCU per saber quina és la millor crema antiarrugues es pot observar que moltes cremes que trobem a qualsevol supermercat o perfumeria no són tan bones. És més, moltes no aconsegueixen reduir visiblement les arrugues, ni provocar canvis de cap mena a la nostra cara.

També ha quedat demostrat que, tot i incorporar el concepte 'hipoal·lergènic' a les seves etiquetes, no està garantida l'absència de reaccions al·lèrgiques. És a dir, que les persones que tenen la pell sensible o han tingut alguna vegada reaccions al·lèrgiques haurien de tenir una cura especial a l'hora de provar un nou cosmètic.

Amb tot, les investigacions de l'OCU també ens donen un clar guanyador: la crema Facial de Dia Olay Regenerist. Aquesta es presenta en un pot de color vermell i ve amb un tap de color platejat. A més de resultats efectius contra les arrugues, també ens ofereix una gran hidratació i protecció solar SPF 30.

Imatge de fons d'una superfície amb crema sobre ella i una altra imatge en primer pla de crema antiedat Olay Regenerist

També està enriquida amb vitamina B3, que normalment al món de la cosmètica és més coneguda com a niacinamida. La niacinamida és un component actiu que ajuda a la hidratació i a reduir la pèrdua d'aigua a la pell, per això el rostre es veu més jove i sa.

Les millors cremes antiedat, segons l'OCU

NOMPOSICIÓ
Olay Regenerist1
Satin Naturel2
Olay Total Effects 73
Crema Cent Gold4

OCU

La crema Olay Regenerist també conté glicerina, que ajuda a la renovació cel·lular i a mantenir la pell ferma i elàstica. A més, el seu preu és força assequible, ja que la mida de 50 ml es pot comprar per uns 20 €. Segons l'establiment on decidim comprar-la, el cost pot variar una mica.

Preus i ofertes actualitzats el dia 10/05/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis .

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: