Muntatge amb l'exterior d'una botiga de Mercadona, una senyora amb un carretó de la compra i un cercle amb el gel exfoliant de te chai de Mercadona

SOCIETAT

El millor aliat per a la meva pell: el nou exfoliant de Mercadona

Mercadona ha substituït un dels seus exfoliants pel de Te Chai i està sent tot un èxit

A Mercadona cada dia llancen productes nous i no només d'alimentació. A la seva perfumeria, és molt habitual trobar diversos cartells grocs amb la paraula "Novetat" cada molt poc temps.

Podria semblar que aviat no hi caben els productes, però, sempre estan retirant alguns productes de cosmètica i maquillatge i substituint-los per altres de nous.

Fa uns mesos van retirar el famós gel exfoliant suau que contenia partícules d'os d'albercoc i llavors de kiwi groc, cosa que a mi em va venir fatal perquè era el que solia fer servir habitualment.

No obstant això, sabent la seva estratègia, sabia que no trigarien gaire a posar una cosa semblant i des de fa unes setmanes podem trobar un bon substitut al supermercat.

El gel exfoliant Te chai de Mercadona

Amb Te Chai no només podem trobar aquest gel exfoliant, també han tret unes espelmes amb la mateixa aroma, per la qual cosa és clar que als caps de Mercadona aquesta olor els ha captivat. Jo la veritat no estava gaire segura que m'anés a agradar perquè acostumo a ser més d'olors fruiteres i florals, però m'ha encantat.

Pot de gel exfoliant de Te Chai de la marca blanca Deliplus de Mercadona
Llueix una pell més bonica amb el gel exfoliant amb te xai de Deliplus | e-noticies.cat

És una cosa diferent, no és una olor embafadora com passa per exemple amb les famoses espelmes de toffe d'aquest mateix supermercat. El Te Chai és una aroma agradable i subtil.

Es presenta a l'envàs típic d'un gel de bany i conté partícules de closca d'avellana que són les que permeten exfoliar la nostra pell amb facilitat.

La textura és una mica densa encara que resulta molt agradable i el seu ús és molt senzill. Només hem d'anar fent massatges a la pell perquè rasqui una mica i després simplement retirem amb aigua.

El pot de gel exfoliant de Te Chai de Mercadona i una mà amb el mateix producte
El gel exfoliant de Mercadona es ven per 2,50 euros | e-noticies.cat

Amb aquest senzill gest aconseguirem eliminar totes les cèl·lules de la nostra pell i que aquesta llueixi molt bonica. A més, és força assequible, ja que el seu preu és de només 2,50 € i la seva mida és de 750 ml, per la qual cosa és un producte que està força bé.

Preus i ofertes actualitzats el dia 9/11/2023. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Noticies no es fa responsable dels possibles canvis.