Mercadona treu pit del seu aliment 'més versàtil': ple de sabor i per a tots
A Mercadona tenim l'aliment més utilitzat en els esmorzars amb una gran varietat de sabors i formats per a totes les edats
A Mercadona saben que als matins no hi ha res millor que unes bones torrades. Potser, això fa que podem trobar tanta varietat de mantegues en aquest supermercat.
Tot i això, són moltes les persones que acaben comprant margarina o mantega deixant-se guiar només pel seu preu, però la realitat és que aquests productes són diferents.
Les diferències entre la mantega i la margarina de Mercadona
Hem de tenir en compte que la mantega es produeix en batre la crema obtinguda de la llet de vaca. Pel que predomina el greix làctic, encara que també conté petites quantitats de proteïnes i aigua.
I per altra banda hi ha la margarina, que és un producte vegetal fet a partir d'olis vegetals, com la soja, el blat de moro o el gira-sol. Aquests olis se sotmeten a un procés d'hidrogenació parcial per solidificar-los i donar-los una textura semblant a la de la mantega.
A més, la mantega és alta en greixos saturats i colesterol. Això la fa més sòlida a temperatura ambient i pot augmentar els nivells de colesterol LDL (colesterol "dolent") a la sang quan es consumeix en excés.
I la margarina sol contenir menys greixos saturats i colesterol que la mantega. Algunes margarines estan formulades específicament per ser baixes en greixos saturats i no contenir colesterol.
Pel que fa al sabor, la mantega té un gust bo i cremós, juntament amb una textura ferma a temperatura ambient i suau quan es fon. I la margarina tendeix a tenir una textura més suau i menys densa que la mantega.
La mantega de Mercadona
Per fer torrades o diferents postres, tenim una gran varietat de mantegues on triar, ja que la cadena valenciana les té disponibles per a tots els gustos.
- Mantega amb sal de Mercadona: és perfecta per torrades, daurar carns o saltar verdures. Té aquell toc de sal que li dona un toc saborós i la tenen en format pastilla, terrina o en porcions individuals.
- Mantega sense sal afegida: és l'opció ideal per a tu si vols reduir el consum de sal. L'ús és el mateix que l'anterior de Mercadona, però és més saludable. Disponible també en format barra, porcions o en terrina.
- Mantega light: el sabor és gairebé igual, però té menys contingut gras. És molt cremosa. Si vols gaudir del deliciós sabor de la mantega, però amb menys contingut gras, aquesta és la teva elecció. Així pots assaborir la seva cremositat sense preocupar-te per l'excés de calories.
- Mantega sense lactosa: Si heu d'eliminar la lactosa de la vostra alimentació, aquesta sens dubte és la millor opció per als vostres esmorzars.
Les margarines de Mercadona
- Margarina Light: és baixa en greixos i calories pel que és la ideal si vols prendre aquest tipus d'aliments i vols portar una dieta o bona alimentació.
- Amb sal: igual que l'anterior, però amb sal, motiu pel qual el seu sabor sol resultar més saborós.
- La tradicional: aquesta és l'opció clàssica de tota la vida i té menys contingut en sal que la mantega tradicional.
Més notícies: