Patates de Mercadona

SOCIETAT

El producte nacional que Mercadona vendrà moltíssim a totes les botigues a Espanya

La temporada de patata ja ha començat i Mercadona continua amb el seu compromís amb els productors espanyols

La cadena valenciana Mercadona aposta pel producte de temporada, en aquest cas, la patata. Per això, ja ha donat a conèixer algunes dades molt rellevants de com ho afrontarà. Aquest any, té previst comprar 94.000 tones de patates nacionals, cosa que representa un augment del 6% respecte a l'any passat.

Acaba de començar la temporada de la patata, que durarà fins al setembre, per això és el moment idoni per consumir-la. Per això, a les diferents botigues de Mercadona la podem trobar disponible, sempre procedent de productors espanyols. I és que el compromís de la cadena en aquest sentit queda força clar.

A més, des de Mercadona, com ja han explicat, treballen per poder allargar la temporada d'aquest tubercle. Per fer-ho, s'intentaran recuperar cultius de zones càlides que s'han vist afectades per la sequera. Això ha provocat que la superfície de producció de patata al nostre país hagi minvat.

Mercadona aposta per la patata d'origen nacional

Entre el maig i el setembre, podem trobar a les botigues de Mercadona una àmplia varietat de patates. I és que la cadena compta amb diferents productors repartits per tota la geografia espanyola. D'aquesta manera, s'assegura la qualitat del producte, impulsant els agricultors locals.

Les patates de Mercadona es cultiven a molts punts d'Espanya. A la península, per exemple, es recullen a Cartagena, Sevilla, Màlaga, Almeria, Madrid, Castella-la Manxa, Castella i Lleó, Galícia o Àlaba. Però també es recol·lecta a les illes, concretament a Tenerife, Gran Canària, Mallorca i Eivissa.

Totes aquestes patates de productors locals arriben a Mercadona gràcies a diferents proveïdors. Mercadona té acords amb Patates Hijolusa, Patates Meléndez, Patates Gómez, Udapa, Cadimisa, Illacamp, Papacan, Mr Chippy i Legufrut. Gràcies a ells, poden dur a terme el seu compromís amb el producte nacional de temporada.

Quins tipus de patates ven Mercadona?

Mercadona disposa de diferents tipus de patates que es van incorporant a l'assortiment de mica en mica durant la temporada. Tot i això, hi ha tres formats principals per comprar la patata d'origen nacional. Aquests ja es poden veure disponibles a tota la xarxa de botigues de Mercadona.

En primer lloc, podem optar per agafar a granel la quantitat que nosaltres vulguem, per un preu aproximat de 0,48 euros la unitat. Mercadona també ofereix la possibilitat de poder-les comprar en una malla de 3 kg per 4,90 euros. Per acabar, estan disponibles en el format de 5 kg pel preu de 6,99 euros.

D'altra banda, a Mercadona també hi ha varietats més específiques, depenent de l'ús que li donarem. Hi ha patates pensades per a microones que venen en una bossa de 400 grams per 1,45 euros. Així mateix, si el que vols és fregir-les, també hi ha patata especial per fregir que ve en una malla de 2 kg i costa 3,75 euros.

També amb la temporada de la patata podem veure a les botigues la varietat de patata vermella. En aquest cas, es ven a una malla de 2 kg que té un preu de 3,65 euros. Mercadona també acostuma a tenir patates pensades per a guarnició, però encara no està disponible a les botigues.

Preus i ofertes actualitzats el dia 16/05/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: