Muntatge amb l´exterior d´una botiga de Mercadona i un cercle amb una mà subjectant una gominola energètica vermella que ven la mateixa cadena

Que no et venguin la moto: Mercadona ven un producte que no em convenç gens

En forma de gominoles podem trobar el complement alimentari que et donarà l'energia que necessites

De vegades, el dia se'ns pot fer força pesat. Si us aixequeu d'hora, és possible que us prengueu un bon cafè per poder afrontar els reptes que ens oferirà el nou dia. No obstant això, és molt comú que a mig matí o després de dinar ens entri la son i els ulls comencin a pesar força.

És potser, aquest el motiu pel qual al supermercat valencià podem trobar un producte amb l'etiqueta groga de Novetats. Doncs ara venen un article que ens dona aquest xut d'energia que necessitem en molts moments.

Les gominoles energètiques Vitaldin de Mercadona

Sota la marca Vitaldin, trobem unes gominoles molt curioses amb forma circular. Aquest complement alimentari compta amb 10 mg de cafeïna, 7.5 mg de taurina, 6 mg de guaranà, 6 mg de ginseng i 6 vitamines del grup B. Amb la concentració d'aquests 4 ingredients en teoria ens aporta els beneficis següents:

Ingredients de les gominoles i la seva quantitat

INGREDIENTSQUANTITAT
Cafeïna10 mg
Taurina7,5 mg
Guaraná6 mg
Ginseng6 mg
Vitamines del grup B6 diferents
  • Milloren la capacitat cognitiva, ja que afavoreix la memòria i la concentració
  • Disminueix el cansament i la fatiga
  • Ens aporta energia física i mental
  • Ens manté alerta i redueix l'estat de somnolència

Però, després de provar-les durant unes setmanes, he de dir que no estic d'acord amb tots els beneficis. El primer que et vull explicar, és que obrir l'envàs la primera vegada, se'm va complicar una mica.

Pot de gominoles energètiques Vitaldin i, al costat, tres gominoles vermelles amb un llamp al centre
Si necessites una empenta, aquestes gominoles poden ser el teu aliat més gran | e-noticies.cat

El segon és que sorprenentment el sabor és bo, la marca diu que tenen gust de cirera, però a mi em recorda més a piruleta. L'olor és una mica forta i no resulta molt agradable, compten amb un llamp al centre i són molt fàcils de mastegar.

Ara bé, se'n poden prendre 1 o 2 al dia. Amb la presa d'aquest complement alimentari he notat aquesta empenta que necessitem a certes hores del dia per poder continuar amb la rutina.

Una pastilla amb el símbol d'un raig de color vermell entre uns dits
Encara que no són tan efectives com indiquen, sí que et donaran una mica d'energia | e-noticies.cat

Mentalment ajuden una mica, però tampoc és que es noti gaire cosa. Si em semblen ideals per mantenir-se en alerta, és a dir, per exemple, si estem cansats i necessitem conduir, aquestes gominoles ens donen aquesta espurna que necessitem per no tancar els ulls.

El seu preu a Mercadona és de 6,25 € i cada pot conté 70 gominoles. En definitiva, és un producte que no està malament, ja que si que ens dona l'empenta que necessitem moltes vegades, però tampoc és com, per exemple, quan bevem una beguda energètica.

Preus i ofertes actualitzats el dia 22/10/2023. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Noticies no es fa responsable dels possibles canvis.