Una empleada de Mercadona amb roba de treball a un dels magatzems de l'empresa
SOCIETAT

Mercadona busca treballadors: jornada de quinze hores setmanals i sou de 565 euros

Si busques feina, a Mercadona han llançat l'oferta de feina de dos dies a la setmana i està molt ben pagada

Mercadona és el supermercat espanyol que més ofertes de treball acostuma a publicar als diferents portals d'ocupació i a la seva pàgina web.

I la veritat és que la gent acull molt bé aquestes ofertes de treball pel fet que els sous són bons, és un supermercat que podem dir que té una reputada marca i compta amb diferents horaris, per la qual cosa moltes vegades és més fàcil de compatibilitzar amb la nostra vida diària.

I en aquesta ocasió està buscant una cosa molt concreta. Ofereix jornades de quinze hores setmanals per un sou de 565 €, cosa que està força bé, ja que l'hora ens sortiria per 37,66 € i seria per treballar els caps de setmana.

Encara que és clar que aquesta oferta de treball està ben pagada, potser no és per a persones que tinguin famílies amb altes despeses, més aviat està pensada per a estudiants o persones que necessiten una segona feina.

Una altra oferta de treball que té Mercadona molt similar, és la de mitja jornada, és a dir, feina de 20 hores setmanals que segons podem llegir als seus anuncis de treball, seria treballar 3 dies laborables a la setmana i el sou seria de 777 €, en aquest cas l'hora ens surt per 38,85 €.

I la feina és molt diversa, ja que les tasques aniran en funció de les necessitats, és a dir, podem estar en caixes, reposició, peixateria, tall de pernil, fleca, neteja, fruiteria o perfumeria.

Apuntar-se a les ofertes de feina de Mercadona

Només hem d'accedir al portal d'ocupació de Mercadona i cercar a la nostra província, així veurem les vacants ofertes que ens poden resultar més beneficioses. Encara que també podem cercar per tipus de contracte, jornada laboral o tipus d'ofertes que en aquesta opció podem triar, botiga, logística o oficina.

I si no disposes d'experiència en aquest tipus de feines, no passa res, si t'agrada el millor és apuntar-s'hi. I és que la cadena valenciana ofereix formació teoricopràctica remunerada per ensenyar-te a realitzar les diferents funcions dels llocs de treball, per la qual cosa no tenir experiència en aquest cas no suposa cap mena de problema. Simplement inscriu-te a les ofertes que més t'agradin i creua els dits.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: