Muntatge amb la cara del reconegut xef Martín Berasategui i un cercle amb el plat de llagostins amb vinagreta de mango
SOCIETAT

Martín Berasategui comparteix la recepta amb llagostins que pots preparar aquest Nadal

Aquest entrant de llagostins de la mà de Martín Berasategui serà el plat més comentat als àpats nadalencs

A escassos dies per Nadal, són molts els que encara no tenen clar el menú que serviran els seus familiars en aquesta celebració. Els grans xefs del nostre país ho saben bé i ens faciliten aquesta tasca compartint infinitat de receptes per a tots els gustos.

Per sorprendre els teus convidats per Nadal no cal preparar plats de gran elaboració. I n'és un exemple la recepta de Llagostins amb vinagreta de Mango que comparteix el xef Martín Berasategui.

Ingredients per preparar l'entrant, segons Martín Berasategui

INGREDIENTQUANTITAT
Llagostins congelats20 unitats
Coriandre30 fulles
Oli d'olivaAl gust
SalAl gust
PebreAl gust
Mango1 unitat

Ingredients per a la vinagreta de mango

INGREDIENTQUANTITAT
Suc de llimona60 gr
SalUn pessic
Pebre negreUn pessic
Mango80 gr
Oli d'oliva verge160 gr

Els passos per elaborar els llagostins amb vinagreta de mango

1. Preparar la vinagreta

En primer lloc, has de treure la pell al mango i tallar-lo a dauets petits, d'1 o 2 centímetres aproximadament. Seguidament, aboqueu els daus de mango en un recipient juntament amb el suc de llimona, la sal, el pebre i 160 grams d'oli d'oliva. Barreja-ho tot bé amb l'ajuda d'una batedora durant uns 10 segons.

2. Netejar els llagostins

Primer de tot, deixa que els llagostins es descongelin. Un cop llestos, pela'ls i neteja'ls bé. Els has de treure la closca, el cap i l'intestí central.

3. Salpebrar i cuinar els llagostins

És el moment de portar els llagostins a la paella, però abans salpebreu-los i banyeu-los amb una mica d'oli d'oliva. Cuina'ls a foc intens durant mig minut per cada costat i llest.

4. Ja pots emplatar!

Per acabar, serveix els llagostins acabats de fer en un plat i afegeix les fulles de coriandre tallades a juliana. A cada plat, afegeix 5 llagostins al costat d'alguns trossos de mango tallats a grills per completar la guarnició. Acaba amb el toc final: afegeix per sobre la vinagreta de mango.

➡️ Societat

Més notícies: