Martín Berasategui comparteix la recepta amb llagostins que pots preparar aquest Nadal
Aquest entrant de llagostins de la mà de Martín Berasategui serà el plat més comentat als àpats nadalencs
A escassos dies per Nadal, són molts els que encara no tenen clar el menú que serviran els seus familiars en aquesta celebració. Els grans xefs del nostre país ho saben bé i ens faciliten aquesta tasca compartint infinitat de receptes per a tots els gustos.
Per sorprendre els teus convidats per Nadal no cal preparar plats de gran elaboració. I n'és un exemple la recepta de Llagostins amb vinagreta de Mango que comparteix el xef Martín Berasategui.
Ingredients per preparar l'entrant, segons Martín Berasategui
INGREDIENT | QUANTITAT |
Llagostins congelats | 20 unitats |
Coriandre | 30 fulles |
Oli d'oliva | Al gust |
Sal | Al gust |
Pebre | Al gust |
Mango | 1 unitat |
Ingredients per a la vinagreta de mango
INGREDIENT | QUANTITAT |
Suc de llimona | 60 gr |
Sal | Un pessic |
Pebre negre | Un pessic |
Mango | 80 gr |
Oli d'oliva verge | 160 gr |
Els passos per elaborar els llagostins amb vinagreta de mango
1. Preparar la vinagreta
En primer lloc, has de treure la pell al mango i tallar-lo a dauets petits, d'1 o 2 centímetres aproximadament. Seguidament, aboqueu els daus de mango en un recipient juntament amb el suc de llimona, la sal, el pebre i 160 grams d'oli d'oliva. Barreja-ho tot bé amb l'ajuda d'una batedora durant uns 10 segons.
2. Netejar els llagostins
Primer de tot, deixa que els llagostins es descongelin. Un cop llestos, pela'ls i neteja'ls bé. Els has de treure la closca, el cap i l'intestí central.
3. Salpebrar i cuinar els llagostins
És el moment de portar els llagostins a la paella, però abans salpebreu-los i banyeu-los amb una mica d'oli d'oliva. Cuina'ls a foc intens durant mig minut per cada costat i llest.
4. Ja pots emplatar!
Per acabar, serveix els llagostins acabats de fer en un plat i afegeix les fulles de coriandre tallades a juliana. A cada plat, afegeix 5 llagostins al costat d'alguns trossos de mango tallats a grills per completar la guarnició. Acaba amb el toc final: afegeix per sobre la vinagreta de mango.
Més notícies: