Primer pla de la reina Letizia mirant a càmera amb els cabells solts i llis

SOCIETAT

La marca de roba catalana que la reina Letizia ja té al vestidor

La reina d'Espanya aposta per donar suport a una marca de roba ubicada a Catalunya per a un dels models més informals

La Reina Letizia ha tornat a destacar per la seva elegància i sentit de la moda en incorporar una nova brusa al seu extens guarda-roba. El més curiós és que, aquesta vegada era de la firma catalana TCN.

La monarca, coneguda pel seu estil impecable, va optar per un look informal. Tot això per visitar la Granja Escola Jovent al costat de les seves filles, la Princesa Leonor i la Infanta Sofia.

Post de Granja Escola Jovent a Instagram amb Leonor, Letizia i Sofia amb els seus professionals el 5 d'agost de 2023
Letizia va visitar Catalunya junts a les filles | Instagram, @granjaescolajovent

Una brusa impecable

La peça en qüestió pertany a la col·lecció Catherine de TCN, inspirada en la icònica actriu francesa Catherine Deneuve. Amb línies senzilles, màniga llarga i esquena avançada.

La brusa de seda compta amb un coll camisero i botons de nacre. Aquest disseny elegant reflecteix la filosofia de TCN, que s'enorgulleix de crear peces femenines inspirades en dones naturals, elegants i icòniques.

El que és notable d'aquesta elecció de vestuari és l'aposta contínua de la Reina Letizia per la sostenibilitat. La brusa de TCN mostra el compromís amb marques que advoquen per pràctiques respectuoses amb el medi ambient.

Una visita a Catalunya acompanyada de les filles

La col·lecció Catherine de TCN, disponible a la web de la firma, ha captat l'atenció de la Reina. Ella mateixa va combinar la brusa amb shorts texans i sabatilles d'esport per a una visita còmoda a la Granja Escola Jovent 

La peça, actualment amb un descompte del 50%, reflecteix l'accessibilitat i l'elegància que caracteritzen l'estil de la monarca. Amb aquesta elecció, la Reina Letizia demostra una vegada més el seu amor per les bruses blanques.

Una peça fonamental al seu vestidor que abasta des d'outfits informals fins a aparicions més institucionals. La seva habilitat per combinar moda, comoditat i sostenibilitat continua sent un referent per a aquells que segueixen de prop el seu estil únic.

Letizia, una icona d'elegància

A ningú no hi ha dubte que Letizia és sinònim d'elegància. Rar és l'esdeveniment que no sorprengui pel bon gust. I ja s'espera amb atenció la vostra arribada per descobrir què ha escollit per a cada nova ocasió.

Letizia s'ha consolidat com a reina pel seu bon gust i saber-ne estar. Per la seva personalitat i una aposta clara i decidida a ser una de les monarques més ben vestides d'Europa.