Detall estenedor plegable amb roba en cercle vermell sobre fons de Leroy Merlin
SOCIETAT

La solució de Leroy Merlin per eixugar la roba i que faci bona olor inclús quan plou

Leroy Merlin té al seu catàleg dues opcions d'assecament diferents perquè triïs la que millor et convé

Assecar les peces a l'aire lliure es converteix en el problema de cada setmana en aquesta època. Amb el fred, una tasca que podria ser molt fàcil, es converteix en una de complexa i descoratjadora.

Les temperatures baixes, la humitat i l'absència de sol prolonguen considerablement el procés d'assecament. De vegades fins i tot ho fan malbé directament, de manera que ens veiem obligats a repetir-ho.

Hi ha una solució ideal per a aquest problema: els estenedors d'interior. A continuació, et presentem dues opcions genials de la mà de Leroy Merlin.

Dues solucions de Leroy Merlin per estendre dins de casa

El primer avantatge d'un estenedor d'interior és que fa possible eixugar la roba de manera ràpida. A més a més, ocupen molt poc espai, per a això estan dissenyats.

També guanyen protagonisme els estenedors elèctrics. Aquests dispositius són respectuosos amb el medi ambient, ja que el seu consum energètic és molt reduït i no emeten gasos nocius.

Aquesta temporada d'hivern de 2024, hem fet la selecció que et presentem. Els dos models més destacats de Leroy Merlin, juntament amb els avantatges particulars de cadascun.

1. Estenedor d'alumini per a sostre

El que diferencia l'estenedor de sostre de Leroy Merlin és la seva capacitat per adaptar-se a la verticalitat de casa. Atès que es munta al sostre i, des d'aquí, es pot desplegar o plegar segons ho necessitis.

Estenedor de sostre sobre fons de Leroy Merlin desenfocat
Estenedor elèctric de sostre de Leroy Merlin | Leroy Merlin, e-noticies.cat

A més, resulta durador i lleuger, ja que està fabricat amb alumini. Les cordes estan específicament dissenyades per sostenir la roba i en total suma una capacitat de fins a vuit metres.

L'extensió de l'estenedor s'ajusta de 100 a 160 cm. Comparat amb el valor que aportarà a la teva vida, el preu de 49,99 €  a què es ven és pràcticament res!

2. Estenedor elèctric plegable 2 nivells

Aquesta opció és l'òptima per eixugar la roba. Si el que més et preocupa és la temperatura humida i freda de l'exterior, l'estenedor plegable 2 nivells de Leroy Merlin és el teu.

Estenedor plegable amb dos nivells sobre fons de Leroy Merlin desenfocat
Estenedor elèctric 2 nivells de Leroy Merlin | Leroy Merlin, e-noticies.cat

La potència és de 210 W i la temperatura d'escalfament oscil·la entre els 45-55 °C. Així, assegura un assecatge efectiu i més ràpid sense comprometre la integritat de les peces, amb un consum molt baix.

Dos nivells de 66 x 64 x 101 cm proporcionen una àrea de calefacció generosa. A més, disposa de quatre sabaters per escalfar alhora fins a dos parells de sabates.

Que sigui plegable en facilita l'emmagatzematge mentre no està en ús. Per això, no caldrà tenir-lo tota l'estona a la vista, instal·lat com l'anterior.

Està fabricat amb aliatge d'alumini i ABS, materials resistents i d'alta qualitat. Bons per a la durabilitat de l'estenedor i la de roba. El seu preu és de 103,99 €.

Preus i ofertes actualitzats el dia 22/01/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.