Bosses de Shein davant un pop up

SOCIETAT

El lloc d'Espanya on Shein obrirà la botiga més gran: falta molt poc

Shein sorprèn anunciant una nova obertura al nostre país on poder comprar tots els seus productes

Shein té novetats molt interessants pel nostre país. I és que pròximament podrem gaudir d'una botiga física per poder anar a comprar tots els seus productes. Aquesta s'ubicarà a Madrid i queda molt poc perquè estigui operativa.

No és la primera vegada que Shein obre una botiga al nostre país. Sempre ho acostuma a fer en el format pop-up i ha arribat a ciutats com Madrid o Barcelona. El que canvia pel que fa a la nova obertura és que serà la botiga més gran que hi ha hagut a Espanya.

Ara repeteix format i ciutat, però porta moltes novetats. Per això, pren nota de quan i on serà perquè no te la perdis. Shein és una de les plataformes més utilitzades per comprar, així que aquesta notícia ha generat gran expectació.

Shein obre la botiga a Madrid el 27 d'abril

Ja hi ha data per a l'obertura de la botiga madrilenya de Shein. Aquesta obrirà les portes el pròxim 27 d'abril i ho farà en el mateix format de fa dos anys. És a dir, serà un pop-up que estarà disponible només fins al 5 de maig.

Els que es vulguin acostar, hauran d'anar fins al barri madrileny de Salamanca. Al centre comercial ABC Serrano podran trobar la botiga de 900 metres quadrats. Un espai força ampli on trobar multitud d'articles durant la setmana que estarà obert.

L'horari d'obertura d'aquesta botiga de Shein serà força ampli perquè ningú no es quedi sense visitar-lo. Aquest començarà a les 11:00 hores i durarà cada dia fins a les 21:00 hores. Així que ja pots organitzar-te per poder anar a donar-hi una ullada.

Novetats en aquesta nova botiga de Shein

Estem acostumats a tenir un assortiment infinit de productes a la plataforma de Shein. Per això, resulta força complicat visualitzar que tot pugui ser traslladat a una botiga física. Tot i això, Shein ho intentarà i tindrem moltíssimes seccions.

L'any 2022, ja es va poder comprar a Madrid moda de dona, home, nens o curvy. D'altra banda, hi havia la secció d'accessoris, calçat i joies. També hi havia un espai per als productes de bellesa i els articles per a la llar.

En tot just uns dies, tornarem a poder gaudir de totes aquestes seccions. Però Shein ha volgut millorar l'última edició i, per això mateix, hi haurà novetats. També hi haurà apartats pensats per als accessoris del cotxe i joguines.

➡️ Moda ➡️ Societat

Més notícies: