Exterior d'una botiga Lidl acabada de construir amb el logotip i les finestres lluents

SOCIETAT

Lidl té la solució per escalfar casa teva sense electricitat per menys de 4 euros

Descobreix com una sola aplicació senzilla i barata pot convertir casa teva en un oasi de ple confort

L'hivern mai no acaba quan el marca el calendari; el fred, la pluja, el vent i la humitat segueixen visitant-nos fins ben entrada la primavera. És important tenir en compte coses que de vegades oblidem quan es tracta de preservar la calor de la llar. Un exemple bàsic, que a priori pot semblar una ximpleria, és la porta.

Hem trobat una solució a Lidl que no costa gairebé res i que et solucionarà més d'un problema. No només al de manteniment de la temperatura, sinó també davant d'altres elements com el soroll o la humitat.

Lidl té una aplicació efectiva i molt barata que aïlla la casa del fred

De vegades oblidem detalls molt evidents. Com que per molt que escalfem la casa i que gastem en calefacció, sempre pot quedar un forat de pas lliure per a l'aire com és el de la porta.

A través d'aquest petit espai no només hi entra fred, sinó que, alhora, surt la calor que volíem mantenir. Es cola humitat i també entra o s'escapa el so en forma de soroll.

El raspall sota porta autoadaptable de Lidl impedeix l'entrada del fred i la sortida de la calor. Però també el pas de la humitat, del soroll i, fins i tot, de la pols.

Fragment inferior de porta entreoberta marró fosca amb línia de cepil incorporat en contacte amb el terra
El raspall sota porta autoadaptable de Lidl | Lidl

És crucial aïllar aquesta escletxa sota la porta. Ja que és la que permet sovint el pas de tot això, fent que la teva llar sigui menys confortable i més costosa de mantenir.

Per això, amb aquesta senzilla aplicació de Lidl no necessitaràs canviar la porta ni fer obres costoses ni complicades. Si no només un simple accessori que es col·loca en un moment i et permet oblidar-te del problema.

Molts avantatges per crear un espai acollidor per menys de 4 euros a Lidl

Notaràs el canvi immediatament, deixaràs de queixar-te de tant soroll, i d'haver d'escombrar el terra a tota hora. Però sobretot, mantindràs la temperatura que vols a la llar per més temps.

El raspall per a la porta de Lidl consisteix en una barra d'alumini amb fils dobles de silicona que s'ajusten en contacte amb el terra. S'adhereix a la porta amb cinta adhesiva, sense necessitat de fer forats ni fer servir eines.

Només pesa 231 grams i fa aproximadament uns 100 x 0,8 x 4,5 centímetres. A més, es pot ajustar a la mida desitjada segons l'amplada de la porta i està disponible en dos colors: blanc i marró.

Els fils de silicona creen una barrera que impedeix el pas de l'aire, el fred i la pols. Això proporciona l'aïllament tèrmic i acústic que farà que casa teva sigui més acollidora que mai.

Preus i ofertes actualitzats el dia 21/03/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: