Imatge de cantonada de botiga gran de Lidl, amb vidrieres, des de l'exterior

SOCIETAT

Lidl rebaixa el dispositiu de neteja més venut el 2023: s'esgotarà

A Lidl tens la millor solució amb la millor rebaixa per mantenir la casa com sempre vas somiar a tota hora

Volem que la nostra casa estigui sempre impecable, que es pugui caminar sobre el terra descalç i no se'ns enganxin la pols ni els borrissols. Però dur a terme aquesta tasca és un malson.

Escombrar es torna interminable perquè la pols i totes les petites partícules volen, simplement, d'una banda a l'altra. Sabem que hi ha mètodes més efectius que l'escombra massa cars, però Lidl ha vingut a salvar-nos.

Lidl diu adeu a l'escombra i benvinguda aspiradora

Avui us recomanem el que pot ser el descobriment de la setmana. La rebaixa de Lidl que no sabies que estaves esperant i que farà de la teva vida un somni de confort inigualable.

Poc ha d'envejar a la famosa Dyson aquesta aspiradora Rowenta Xpert que ven Lidl. Un electrodomèstic que es pot convertir en la teva millor amiga i tu sense esperar-ho.

Aspirador d'escombra gris i morat sobre fons de Lidl desenfocat
Rowenta Aspirador Xpert 18 V | Lidl, e-noticies.cat

Una alternativa que no resta qualitat al producte, però sí força diners a la butxaca. Adequada i potent per treballar una absorció profunda a tot tipus de terres.

Tota la casa impecable gràcies a la gran rebaixa d'aquesta aspiradora a Lidl

Un repàs ràpid i complet que deixa tota la llar a punt per començar de nou en un tres i no res. Aquesta aspiradora recull tota la pols de la casa, des del terra fins al sostre.

Gràcies a la seva succió flexible en 360º que es cola a tots els racons. I compta amb la possibilitat d'escollir entre tres nivells de potència, incloent-hi una manera BOOST per eliminar la brutícia més densa.

A més, té dos nivells més de potència automàtics de tipus Eco, un per a terres i un altre per a diferents superfícies. Des dels racons més difícils fins als finestrals més alts.

Com que és sense fil, l'escombra elèctrica de Lidl no necessita ser connectada a la xarxa elèctrica per fer-se servir. Incorpora una bateria extraïble de ions de liti de 14/4 V que proporciona fins a 45 minuts d'autonomia.

Per tant, aquest producte de Lidl és ideal per a cases petites o mitjanes i triga a carregar-se aproximadament unes cinc hores. No tornaràs a veure una escombra a la teva vida gràcies a Lidl.

A diferència d'una borra, aquesta de venda a Lidl compta amb un dipòsit per a la pols de 0,65 litres de capacitat. Això evita haver de buidar-ho constantment.

Una oportunitat de Lidl per començar amb bon peu la primavera

A més, Lidl aposta per aquesta aspiradora perquè també es pot convertir en una de mà només prement un botó. Així, accedim als buits del sofà i les zones i teixits més difícils, inclòs el sostre.

El pack compta amb dos filtres per a terres, una amb accionament directe i una altra amb llums LED integrades. Aquestes proporcionen una millor visibilitat per netejar sota els mobles.

Rowenta és una de les millors marques d'electrodomèstics que trobaràs al mercat. Per això és tan espectacular aquesta rebaixa de Lidl: només 125 € a la seva web.

Preus i ofertes actualitzats el dia 27/03/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: