Fotomuntatge amb una imatge de fons d'una botiga Orange i al capdavant un ventall de bitllets d'euro

SOCIETAT

La pèssima notícia que acaba de donar Orange als seus clients a Espanya

Orange ha anunciat una pujada de preu en diverses de les seves tarifes, que es durà a terme el pròxim mes d'abril

Nou revés per als clients d'Orange. Aquest dimarts passat, era Movistar qui anunciava la pujada de quotes en diversos dels paquets de televisió que ofereix la seva plataforma de continguts Movistar Plus+. Tampoc no es quedava enrere Vodafone, que decidia també sumar un increment del 4,38% en les seves tarifes els últims mesos.

Ara, però, ha estat Orange qui ha anunciat un augment del preu dels seus serveis. Tot i que no passarà en totes les tarifes d'Orange, només en les que inclouen fibra i línies mòbils il·limitades, segons assegurava la companyia de telecomunicacions.

Orange apujarà els preus de les seves tarifes aquest abril

Fa només un mes, Orange anunciava, com també ho feien Movistar i Vodafone, que apujaria el preu de diverses de les tarifes que ofereix a partir del pròxim mes d'abril.

Tot i que Orange, a diferència de les altres companyies telefòniques, no ha apostat per una pujada generalitzada. Per tant, no seran totes les seves tarifes les que veuran augmentat el seu preu.

A partir del 7 d'abril, només les que inclouen fibra i línies mòbils il·limitades a Orange incrementaran el cost mensual. Especialment, afectarà algunes de les tarifes Love que ofereix Orange.

Muntatge amb el logotip d'Orange i de fons una persona amb un mòbil a la mà
Orange apujarà els preus de les tarifes de fibra i línies mòbils il·limitades | Orange, Bongkarn Thanyaki

El preu de les noves tarifes d'Orange

En el cas de les tarifes d'Orange Love Cine y Series 2, Love Cine y Series Total 2, tant la que inclou l'opció de Netflix com la d'Amazon Prime Video i Disney+, i Love Cine y Series Total 4, el preu s'augmentarà fins a 1 € al mes.

En canvi, Love Fútbol 2 (opció amb Netflix i opció amb Amazon Prime Video i Disney+), Love Fútbol Total 2 i Love Fútbol Total 4 apujaran 3 € el seu cost mensual a Orange.

TarifaPreu anticPreu nou
Love Cine y Series 289 €90 €
Love Cine y Series Total 299 €100 €
Love Cine y Series Total 4119 €120 €
Love Fútbol 2120 €123 €
Love Fútbol Total 2135 €138 €
Love Fútbol Total 4155 €158 €

Orange, a més, ha donat l'opció que, si algun client no està conforme amb la pujada de preus, es pugui donar de baixa sense cap penalització, ja que la companyia ha modificat les condicions del contracte.

Tot i que, si s'opta per aquesta opció, cal fer-ho abans del 7 d'abril, quan entraran en vigor les noves tarifes d'Orange. Però, en cas que es tingui un terminal finançat, no hi ha possibilitat de donar-se de baixa d'Orange i s'ha de continuar abonant el cost establert.

➡️ Societat

Més notícies: