Carro del Mercadona al costat del vi més venut de la cadena
SOCIETAT

El millor vi de Mercadona val menys de 3 euros i no és espanyol

El vi verd Castelo de Moinhos va sortir a la venda el mes de juny passat i ràpidament es va col·locar entre els més venuts

No hi ha menjar que surti perdent si escollim un bon vi per acompanyar-lo. I és que l'elecció d'una bona beguda per maridar pot fer que els plats pugin de nota. Però també és veritat que hi ha alguns vins que costen massa per comprar-los tan alegrement.

Per això, els supermercats busquen oferir-nos la millor qualitat al preu més baix, i Mercadona n'és un. Així ho demostra en l'oferta de vins que té disponible a la secció de celler. És més, el més destacat ni tan sols arriba als 3 euros, tenint una interessant relació qualitat-preu.

Aquesta beguda és el vi verd Loureiro DO Portugal Castelo de Moinhos, un vi blanc que marida amb gairebé tot. La qualitat d'aquest producte no es veu representada en un preu realment assequible. I és que aquesta estilosa ampolla de 750 ml es pot aconseguir per tan sols 2,50 euros.

Aquest vi de Mercadona es va posar a la venda al juny i continua arrasant

A començaments d'estiu va ser quan Mercadona va decidir posar aquest vi a la venda. Des que es va llançar al juny, ràpidament es va posicionar entre els més venuts, i aquí continua ara mateix. És més, ha esdevingut un dels vins més valorats dels que té la cadena a la venda.

El seu nom, lluny de venir del raïm amb què es fabrica, ve del color d'una regió de Portugal. Concretament, prové d'Entre Douro i Minho, una zona del país veí que es caracteritza per tenir un paisatge verd. Són petits productes els que s'encarreguen de collir aquest raïm.

El nom del raïm és Loureiro i hi ha una peculiaritat pel que fa a la recollida. I és que aquesta es produeix abans que el fruit hagi madurat. Després, després de tot el procés que comporta la fabricació del vi, s'aconsegueix aquesta beguda dolça que tant èxit té.

Muntatge amb els carrets de Mercadona de fons i l'ampolla de vi DO Portugal
Ampolla de vi verd Castelo de Moinhos | España Diario TIPS

Aquest vi és l'acompanyant perfecte per a l'aperitiu

Aquest vi, com ja he esmentat a diferents parts d'aquest article és dolç i com millor el podem beure és ben fresquet. Potser per això va sortir a la venda a les portes de l'època més calorosa de l'any. Igualment, ara es pot continuar bevent sense problemes, especialment a l'hora de l'aperitiu.

És el moment del dia en què el menjar és més distes i li pega més un vi d'aquest tipus. És perfecte per acompanyar racions de formatge, embotits, olives o tot allò que se'ns acudeixi. Però cap producte arriba a tenir tanta rellevància si només fos per a un moment concret.

No ens podem oblidar que és blanc, per tant, tant amb els peixos i els mariscs maridarà perfectament. A més, tornant al fet que és dolç, tampoc desentonarà si prefereixes utilitzar-lo per a les postres. Sigui com sigui, és un vi amb moltes possibilitats, un sabor que agrada i, el que és més important, molt econòmic.