Porta de Leroy Merlin gran des de pàrquing enjardinat amb arbres
SOCIETAT

Leroy Merlin té l'organitzador més barat i que menys espai ocupa de tots

És ideal per a sabates o qualsevol complement, i adaptable a molts espais d'una casa on regni l'ordre

Potser no és una cosa que passi a tothom, però segur que, almenys, a la majoria sí. I és que, quan arriba el canvi de temporada, la casa es torna un caos.

Toca canviar la roba de l'armari i durant el període d'entretemps tot està fet un desastre. Leroy Merlin té una solució que canviarà l'ordre de la casa.

L'organitzador de Leroy Merlin que pots desar on vulguis

La casa és plena d'espai que no ens plantegem fer servir, fins que arriba alguna marca de productes de la llar, com Leroy Merlin, i ens sorprèn.

Organitzar l'armari aquesta temporada serà molt més fàcil amb aquest organitzador amb 12 espais de Leroy Merlin. Que està ideat per posar sota el llit, però que té molts més llocs on encaixar.

Organitzador de tela gris de lunars blancs amb tapa transparent sobre fons de Leroy Merlin

L'organitzador amb 12 espais de Leroy Merlin és una solució molt senzilla. No obstant això, la seva mida, capacitat i plasticitat, el fan comodíssim i superversàtil.

Leroy Merlin soluciona el problema dels complements i sabates sense espai

Quantes vegades ens diem que aquesta vegada sí que mantindrem ordenat l'armari o vestidor. Però, als dies, de nou, tot està de cap per avall.

Les sabates barrejades per terra, els mocadors i els cinturons enganxats a les cadires o als poms de les portes. No hi ha manera d'organitzar l'espai.

I és que només amb solucions pràctiques com aquesta de Leroy Merlin, l'espai s'aprofita i podem respirar tranquils. Només és qüestió de mantenir l'ordre.

Però, mentre hi hagi maneres pràctiques de fer-ho, mantenir l'ordre no és gens complicat. El problema és quan no tenim lloc on desar cada cosa.

L'organitzador de roba de Leroy Merlin està ideat per col·locar-se, com si es tractés d'un calaix, sota el llit. Però també es pot penjar de la nansa a l'armari, o dins d'un calaix gran o a les golfes.

El seu disseny, discret alhora que atractiu, el fa apte i encantador per a qualsevol habitació i estil. I el millor és el preu: només val 9,99 € a la web de Leroy Merlin.

Preus i ofertes actualitzats el dia 09/05/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: