Exterior d'una botiga de Carrefour amb el rètol i el logotip de la cadena a la porta d'entrada
SOCIETAT

Carrefour planta cara a Mango amb els pantalons que són tendència aquesta temporada

Carrefour vol que seguir les tendències de cada temporada no suposi haver de fer un gran desemborsament de diners

A Carrefour ens volen ajudar a anar a la moda. Per això, a les seves botigues podem trobar totes les tendències d'aquesta temporada. La cadena disposa, per exemple, dels pantalons més desitjats per a aquest estiu.

Perfectament, qualsevol d'ells els podries trobar a qualsevol cadena de moda. Però Carrefour no es vol quedar enrere respecte a les botigues de moda més conegudes del nostre país. Encara que hi ha una gran diferència, i aquesta no és cap altra que el preu.

A Carrefour pots trobar peces realment econòmiques que fan que no et vegis obligada a escollir. Podràs tenir-los tots gairebé pel mateix import que si ho compres en una reconeguda cadena de roba. A més, tens diferents models i colors per escollir.

Carrefour ven aquests 3 pantalons que són tendència

Aquí et deixarem tres pantalons que pots trobar a Carrefour amb els que aniràs perfectament a la moda. I com veuràs quan en sàpigues més, ho faràs per un preu realment econòmic. El més complicat serà que puguis decidir-te per quins són els que t'emportaràs a casa.

1. Pantalons canalé tipus culotte de dona TEX

Aquest primer tipus de pantalons de canalé que pots trobar a Carrefour són realment còmodes i un bàsic ideal per al teu dia a dia. Són elàstics, i a més, la seva cintura també ho és perquè no sentis que t'estrenyen innecessàriament. Als seus materials trobem polièster, viscosa i elastà.

L'estil d'aquests pantalons és culotte i, a més, podràs escollir entre tres colors diferents. Les opcions són terracota, negre i bronze, ben diferents entre si. El seu preu és un altre dels seus atractius, ja que només costen 12,99 euros.

Són els més senzills de totes les opcions que et donarem, però com ja t'hem dit, són un bàsic. Tenen una cintura mitjana i, a més, ofereix frescor per als dies de més calor. No te'ls trauràs de sobre.

Pantalons culotte de Carrefour

2. Pantalons llargs voile estampats de dona TEX

Seguim amb aquests pantalons estampats de Carrefour que li donen un toc de color a la temporada. Són uns pantalons molt còmodes, però amb els quals no renunciaràs a anar elegant aquesta temporada. A més, compten amb un estampat que li donen un toc original i sofisticat que fa que aquests pantalons siguin una gran opció.

Pots escollir entre dos colors: blau i gerds. En ambdós casos es tracten d'uns pantalons de tall recte, estil que fa temps que és tendència i no sembla que se'n vagi. Són perfectes per combinar tant un look més elegant, com quan necessitem anar més sofisticats.

Ideal per suportar la calor, gràcies al fet que estan fets al 100% de cotó. Aquest material fa que els pantalons siguin transpirables evitant la sudoració, encara que les temperatures siguin altes. Carrefour ven aquests pantalons per tan sols 15,99 euros.

Pantalons rectes de Carrefour

3. Pantalons llargs amb lli de dona TEX

El lli és un material que aquesta temporada comença a ser un fix, ja que és ben fresc. Per això, no podia faltar a Carrefour uns pantalons que estiguessin fets amb aquest teixit. Tornem a una altra opció bàsica que necessitem tenir al nostre armari, ja que ens donarà molt de joc a l'hora de combinar.

En aquest cas, són uns pantalons llargs, també de tall recte com els anteriors. Són molt còmodes de portar, ja que tenen una cintura que es pot ajustar al nostre cos. Són perfectes tant si volem crear un look més arreglat com si busquem la comoditat que ens demana el dia a dia.

Tens fins a quatre colors per poder escollir els que més t'encaixin a l'armari: terracota, caqui fosc, cru i bronze. Tot i això, com en tots dos casos, el fet que siguin econòmics pot fer que no hagis de pensar tant. En aquest cas, el preu és de 17,99 euros.

Pantalons de lli de Carrefour

Preus i ofertes actualitzats el dia 09/05/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: