Muntatge amb Jorge Rey i un poble nevat de Nit
SOCIETAT

Jorge Rey no es rendeix i torna a predir el temps a l'hivern: 'Ho descobriran'

Jorge Rey deixa entreveure com seran els pròxims mesos a Espanya

Jorge Rey s'atreveix a predir el temps que farà a Espanya durant l'hivern. Encara queda unes quantes setmanes per arribar a l'estació. Però el jove burgalès ja adverteix del que passarà: "Ho descobriran", avisa.

Una seguidora de les seves xarxes socials es va encarregar d'ensenyar-li des de les Llacunes de Ruidera, a Castella-la Manxa, la gran quantitat de glans que hi ha. I com ell mateix va recordar: "Any de glans, any de neus fins a les pilotes".

De moment, la situació del 2023 sembla que serà molt diferent de l'experimentada fa dotze mesos. L'any passat es va caracteritzar pels "forts freds", apunta Jorge Rey. "Aquest any potser per les fortes nevades?", es pregunta enlaire.

Deixa clar als seus fans que "aviat ho descobriran". A través d'un vídeo al seu canal de YouTube no descarta que tinguem un hivern blanc. Malgrat que potser encara resulta una mica prematur aventurar-se amb aquest tipus de prediccions.

🔴MUY FUERTES LLUVIAS A ESPAÑA, EL INCREÍBLE TREN DE BORRASCAS ☔🫣🫣

Jorge Rey anuncia caiguda tèrmica i pluges importants

En qualsevol cas, l'expert en meteorologia avança per als pròxims dies "fortes precipitacions, a més de nevades", que es donarien a cotes altes. Admet que “seran les primeres importants” de la temporada.

També us pot interessar: Mario Picazo, sense paraules pel que passarà el cap de setmana

Des de fa unes jornades experimentem un temps més típic de la tardor, després d'unes setmanes de calor i absència de precipitacions. Jorge Rey pronostica "un descens notable de les temperatures a partir de divendres". S'esperen "acumulacions de "100 litres o més en àrees com Galícia, Castella i Lleó, Comunitat de Madrid o Extremadura".

NOVETAT WHATSAPP: ¡Nou Canal del Temps a Catalunya! Punxa aquí per a entrar ara mateix

Mapa de la previsió del temps per divendres, 20 d'octubre a les 13.00 hores
Aquesta es la previsió del temps per divendres, 20 d'octubre a les 13 hores | AEMET

També seran apreciables aquests episodis en punts dels "Pirineus i Andalusia". El jove burgalès incideix en la necessitat de romandre "atents als avisos meteorològics perquè s'aniran actualitzant els models". Ja avisava de l'arribada d'"un tren de borrasques espectacular" que regaria la majoria del país.