Detall de joier desordenat en cercle vermell sobre fons contrapicat de façana d'El Corte Inglés
SOCIETAT

Les joies més desitjades estan de rebaixes a la web d'El Corte Inglés

Els usuaris estan aprofitant els preus de les rebaixes per aconseguir les millors marques de joies d'El Corte Inglés

Qualsevol ocasió és bona per lluir un aspecte captivador. I si alguna cosa bona hi ha el fet d'haver nascut en aquests temps, és la moda: podem anar com vulguem i emportar-nos l'elegància a qualsevol lloc.

Així que, aprofitant la temporada de rebaixes, la web d'El Corte Inglés ha posat nombrosos articles d'oferta. I segur que les joies són un d'aquells en què no et pares mai a pensar.

Joies de marca rebaixades a El Corte Inglés

Marques com Tous, Pandora i Parfois han modificat els preus per temps limitat. I tot perquè et facis aquest regal que no et faran els altres.

Anell de plata i brillantor de Time Road

De vegades esperem que les joies com aquesta ens siguin regalades. Però, no ho hauríem de canviar? Aquest anell Basics de plata i acabat en brillant de Time Road és el regal ideal per a una mateixa.

Anell plata sobre fons desenfocat d'El Corte Inglés
Anell plata Basics Time Road a El Corte Inglés | El Corte Inglés, e-noticies.cat

És una peça cridanera, però versàtil, que podràs lluir en qualsevol ocasió. Amb vestit de nit o amb texans i camisa. Clàssic i original, perquè t'enamoris de tu mateixa per només 14,40 euros a El Corte Inglés.

Polsera Mamà Heart de Singularu

Mai no és mal dia per dir-li a la teva mare com val i quant l'estimes. I menys amb aquesta preciositat de plata de llei banyada en or de 18 quirats: la polsera Mamà Heart de Singularu.

Polsera or mare sobre fons desenfocat d'El Corte Inglés
Polsera Mamà Heart de Singularu a El Corte Inglés | El Corte Inglés, e-noticies.cat

Un regal que enamora a qualsevol mare, germana o amiga, i que ara gaudeix d'una oferta excepcional. Havent baixat gairebé deu euros el preu original, es queda en només 23,09 euros.

Collar de cordó i cor verd de Parfois

Aquesta peça és una passada i és, sens dubte, un d'aquells capricis que si el deixes passar, mai t'ho llevaràs del cap. Aquest collaret de cordó arrissat de Parfois amb cor és una joia molt romàntica.

Collar verd cordó cor sobre fons desenfocat d'El Corte Inglés
Collar-cordó arrissat amb cor verd de Parfois a El Corte Inglés | El Corte Inglés, e-noticies.cat

Un complement perfecte per a aquest sopar tan esperat, per a l'esdeveniment de l'any o per sortir de festa amb amigues. Combinable tant amb un 'outfit' arreglat com amb un altre més casual. De rebaixes, a 9,99 euros!

Collaret Cala de Pertegaz

Per a les clàssiques, per a les més senzilles, per a les més informals. Aquest estil de joia és un clàssic combinable amb tota mena d'estils diferents.

Collar pedra rosa sobre fons desenfocat d'El Corte Inglés
Collaret Cala pedra i perles de Pertegaç a El corte Inglés | El Corte Inglés, e-noticies.cat

L'èxit del Collar Cala de Pertegaz és que el llarg queda genial i el seu color enamora. A més a més, està compost de perles i de pedres naturals, i ha abaixat el seu preu a un 40%: 41,70 euros.

Les joies són les millors amigues de les dones. Aleshores, qui millor que una mateixa per comprar-les? Aprofita les rebaixes de la web d'El Corte Inglés i estima't com només tu saps.

Preus i ofertes actualitzats el dia 30/01/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.