Botiga Zara i primer pla del jersei de ratlles cremallera
SOCIETAT

El jersei de punt de Zara que és tendència total aquest hivern: totes el busquen

El jersei més viral blau marí amb franges blanques de Zara és ideal per crear diferents outfits aquesta temporada

Una de les peces més vistes fins ara és el jersei. Aquest bàsic imprescindible d'armari que ens serveix per suportar molt millor les baixes temperatures. Cosa que no és estranya, gràcies també a la seva versatilitat i funcionalitat a l'hora de vestir.

El model que sobreviu any rere any és sens dubte el d'estampació de ratlles. Amb tenir-ne només un podràs crear infinites combinacions de looks molt diferents. Seré clara: a Zara hi ha un article que m'ha encantat a primera vista.

Una opció ideal, amb què elevaràs el look a qualsevol dels teus estilismes de forma ràpida i instantània. Còmode, gustós, modern i de màniga llarga.

El millor aliat durant l'hivern

És clar, que l'aliat més gran quan arriben les baixes temperatures és el jersei. És igual si són de punt, curts o llargs o de llana, tots són idonis. És imprescindible comptar amb diversos models per poder aconseguir un armari complet en aquesta època tan freda.

Tot i que cal esmentar que existeix un estil d'aquests que ha arrasat completament a passarel·les, xarxes socials i a botigues. Es tracta de les peces de ratlles.

Plànol general del jersei de ratlles cremallera a Zara
Afegeix a la teva col·lecció aquest model de Zara | e-noticies.cat

Zara sorprèn amb el jersei de punt de ratlles

Si estàs buscant un bàsic d'armari, has de conèixer aquest model de Zara. La firma gallega ha inclòs a la seva col·lecció un jersei que serveix per a tot. Des d'anar a l'oficina, fins a anar de compres o fins i tot un àpat familiar.

Aquest model és de coll alt i màniga llarga per abrigar-nos tot allò que puguem aquest hivern. Amb un tancament frontal amb cremallera i estampat de ratlles horitzontals. La peça de Zara és majoritàriament de color blau marí, però compta amb diverses ratlles horitzontals en to blanc.

Primer pla del jersei de ratlles cremallera de Zara
Jersei de Zara amb estampat de ratlles horitzontals blanques | e-noticies.cat

Confeccionat en una barreja del 67% amb acrílic, un 32% amb polièster i un 1% amb elastà. Fet amb els materials més resistents i bons per aconseguir una bona qualitat. Còmode, versàtil i molt modern per aquesta temporada de baixes temperatures.

Disponible a la web de Zara i a les seves botigues

Si tu també has caigut rendida davant d'aquest bàsic de Zara, has de saber que està actualment disponible. Podràs fer-te amb ell tant de manera física com en línia. Trieu l'opció que més us agradi i que sigui més còmoda per a tu.

Plànol general del jersei de ratlles cremallera a Zara
Disponible a la web de Zara ia les botigues | e-noticies.cat

Disponible des de la talla S fins a la XL, encara que Zara adverteix que a la talla S queden ja poques unitats. Aquest model està a la venda per 29,95 €, una quantitat que serà tota una inversió a llarg termini. No et quedis aquest hivern sense el teu.

Preus i ofertes actualitzats el dia 24/01/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.