Fotomuntatge d'Isabel Díaz Ayuso portant un jersei de Nadal de la Botiga del Metro de Madrid de fons i dos models en una rodona vermella portant les dues versions del jersei nadalenc al capdavant
SOCIETAT

El jersei de Nadal d'Isabel Díaz Ayuso val 25 euros: on el pots comprar

Isabel Díaz Ayuso ja té el jersei nadalenc que tu també voldràs comprar per a aquestes festes, i per menys de 25 euros

Isabel Díaz Ayuso ha tornat a sorprendre tothom. Aquesta vegada, per la inusual peça de roba que portava aquest dijous, 30 de novembre a la inauguració del Pessebre de la Casa de Correus.

A les portes del mes de desembre, són molts els que es comencen a preparar de cara a Nadal. I la presidenta de la Comunitat de Madrid sembla que ja està en ple mood de les festes.

Per aquesta raó, s'ha deixat veure amb el jersei nadalenc que de ben segur que voldràs per a aquest any. I si a sobre et diem que el pots aconseguir tu també al millor preu?

Fes-te amb el jersei nadalenc d'Isabel Díaz Ayuso

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ja té el jersei nadalenc més envejat per aquest Nadal i segur que et voldràs fer amb ell.

A la inauguració del Pessebre de la Casa de Correus d'aquest dijous, 30 de novembre, un esdeveniment d'allò més nadalenc, s'ha deixat veure lluint, precisament, un jersei que no ha passat gens desapercebut.

Isabel Díaz Ayuso portava un jersei amb motius d'aquestes properes festes de Nadal mentre inaugurava el tradicional Pessebre que s'exposa a la Casa de Correus des de l'any 2003.

On el pots comprar

Tot i això, no es tracta d'un jersei exclusiu d'Isabel Díaz Ayuso. Si vols, pots fer-te fàcilment i ràpidament amb aquest jersei nadalenc.

Es tracta d'una de les dues opcions que ven La Botiga de Metro de Madrid per aquest Nadal, i que pots comprar directament a la seva botiga online, com també a les estacions de metro a Sol i Plaza de Castilla.

Fotomuntatge dels dos jerseis blau i vermell de la Botiga de Metro de Madrid al capdavant i de fons el metro de Madrid
Els jerseis nadalencs d'Isabel Díaz Ayuso, a la venda per 24,99 € | La Tienda de Metro de Madrid, Europa Press

Els jerseis estan disponibles en dos colors, un de completament vermell, que és el que ha vestitIsabel Díaz Ayuso, i un altre de blau amb una mica de vermell, que són els colors corporatius del metro de Madrid. Pots comprar-los a un preu de 24,99 euros.

Però, si vols fer-te amb ells, has de saber que es tracta d'una edició limitada, de manera que val més que corris. A més, també hi ha disponible un tren de fusta desmuntable que simula el mateix metro, que també és d'edició especial només per a aquestes festes.