Roda zodiacal sobre un fons negre amb estrelles
SOCIETAT

Horòscop d'avui, dilluns 29 de gener

Descobreix la Predicció Diària per a les 12 cases astrològiques a l'amor, la feina, la salut o l'amistat

Vols saber què t'ofereix el dia d'avui en tots els aspectes de la teva vida? No et perdis l'Horòscop Diari per als 12 signes del zodíac

♈ ÀRIES

21 de març - 19 d'abril

Quan tenim confiança en alguna cosa, el nostre ego ens empeny a caminar de tal manera que estarem guiant-nos, suposadament, per la nostra intuïció, sense deixar de ser aquesta part de nosaltres mateixos que vol anar guanyant cada cop més terreny. No és estrany, Àries, que en el pla que vulguis començar, o ja estiguis ficat, necessitis treballar aquesta qüestió si no vols veure't envoltat de les teves pròpies flames del descontrol.

Estaràs veient, en segon pla, un desenllaç fatídic per a un dels teus companys. Podria ser un previ avís perquè canviïs les teves formes laborals.

La salut ha de ser vigilada quant a quin tipus d'ingesta d'aliments i líquids podrien asseure't malament, o fins i tot donar-te alguna reacció.

Número de la sort 9.

Color predominant Marró

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

ÀRIES A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♉ TAURE

20 d'abril – 20 de maig

Estaràs liquidant, per fi, una cosa que t'ha turmentat durant molt de temps pel que fa a desgast d'energia, Taure. No t'hauràs d'enfrontar necessàriament a aquest tancament de forma negativa, ja que sortirà de tu no voler patir més perquè vols posar el focus d'atenció en un altre lloc.

T'oferiran canvis de responsabilitats o monetaris en l'àmbit laboral. Així i tot, exigeix o que et correspongui i no et deixis portar pel grup. La teva balança ja estarà equilibrant i ho notaràs.

Tota aquesta energia que portes malbaratant comportarà alguna molèstia als genolls, però sense importància. Continuaràs movent-te com sempre.

Número de la sort 4.

Color predominant Índex

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

TAURE A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♊ BESSONS

21 de maig - 20 de juny

Estaràs obtenint força experiència de vida a causa d'una situació en què hauràs de demostrar quan has après i quan estàs disposat a aprendre. No t'ho prenguis com un atac personal de la vida mateixa, senzillament prepara't i actua com tu saps, Bessons.

Tens moltes ganes d'emprendre, comunicar-te, moure't, però després retrocedeixes per inseguretat i por. No treballis en allò que vulguis fer sinó en com ho faràs per poder tenir, primerament, unes bases assentades sobre les quals treballar. Sabem que pots!

Tens ansietat acumulada. Allibera-la amb aquest ímpetu del qual hem parlat anteriorment.

Número de la sort 2.

Color predominant Ocre

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

BESSONS A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♋ CRANC

21 de juny - 22 de juliol

Les teves habilitats i dots de visió et permetran assolir aquest punt clau de la teva vida, Cranc. Pel sol fet de posar-t'hi, ja guanyes molt. Enfrontar-se a alguna cosa en blanc, com un llenç o un paper, i anar resolent-ho, demostra que l'intent hi és. Tu et guiaràs per la teva intuïció, que encara que sigui poca en aquests moments, t'atraurà bons resultats. No tothom fa allò que tu estàs fent i això és mèrit de recompensa.

Estàs disposat a agafar bé l'empunyadura i enfrontar-te a reptes, nous i coneguts. Desitjós que comencin a llançar-te propostes i ensenyar les teves habilitats.

La maquinària de les teves defenses és al seu moment òptim per defensar-te d'atacs externs i provenir-te de vitalitat.

Números de la sort 6 i 8.

Color predominant Verd

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

CRANC A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♌ LEO

23 de juliol - 22 d'agost

Fa un pas enrere abans que puguis penedir-te. No ho estàs fent malament, Lleó. Es tracta d'obtenir una pausa per compte propi i analitzar molt bé tot el panorama per poder matisar-los en petits detalls. De fet, aquest objectiu i maneres d'aconseguir-ho, estan ben encertades.

La família convergirà en un punt de celebració i alegria. Podríem estar parlant de nous membres, noves llars o projectes de vida. Si pogués ser, sigues l'amfitrió perquè tota aquesta energia quedi impregnada a casa teva.

La malenconia es despertarà en tu emocions passades que seran molt vívides. Fes del record alguna cosa per guarir i no per portar el malestar al teu cos.

Números de la sort 4 i 7.

Color predominant Taronja

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

LLEÓ A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♍ VERGE

23 d'agost – 22 de setembre

Arriben notícies que t'alegraran el dia, Verge. Les esperaves de totes maneres, però seran millors de les expectatives que t'havies posat. Una figura masculina formarà part d'aquest dia i farà que sigui important. Uneix-te a la causa i aporta amb els teus mitjans per aconseguir millors resultats.

T'espera un gran dia al davant. Pots aprofitar per sortir, viatjar a algun racó especial, un dinar per festejar. Reuneix el màxim nombre de plaers de la vida.

Només relaxa la ment. Treu aquesta rigidesa innata que tens cap a certs temes per poder ampliar tant coneixements com crítiques constructives.

Números de la sort 5.

Color predominant Granat

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

VERGE A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♎ BALANÇA

23 de setembre - 22 d'octubre

Necessites estar amb els teus, donar-te algun caprici, fer, si més no, poc. Estàs fart de no tenir temps i portes un ritme de vida una mica intens, Libra. No infravalores cap camp de la teva vida, però creus que tot individu mereix un descans i més quan hi poses tanta part.

Potser no és el millor moment per invertir en una cosa que no cal. Analitza què necessites realment i no et deixis portar per falsos impulsos si vols arribar a final de mes de manera acceptable.

Tracta de corregir l'esquena i evita els sons d'alta freqüència per no fer malbé les orelles.

Números de la sort 2 i 4.

Color predominant Turquesa

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

BALANÇA A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♏ ESCORPIÓ

23 d'octubre – 21 de novembre

Com ja no saps què fer per arreglar aquest problema, quan en falten dos, apareix una tercera persona que ho continuarà corrompent tot. El més fàcil seria que posessis ordre, perquè et correspon a tu, però també és molt fàcil quedar-se de braços plegats i queixar-se mentre el forat continua creixent.

Si es donés el cas de poder acudir a una reunió laboral, fes-ho. Estaries perdent algunes oportunitats, no del mateix tema, sinó de conèixer persones que, qui sap, en un futur et servirien de gran ajuda. Pensa-t'ho.

Dolors mentals, migranyes, sistema respiratori i difícil conciliació del son, Escorpí. Has de girar la truita de la teva salut.

Números de la sort 0 i 4.

Color predominant Negre

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

ESCORPIÓ A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♐ SAGITARI

22 de novembre - 21 de desembre

Sents com que t'has d'alliberar de certs llaços afectius, Sagitari. No estàs del tot còmode amb l'actual comunicació que teniu amb aquella persona que va començar sent una imatge molt diferent de la que en tens actualment. No és que la gent canviï, és que cauen les falses màscares que ens anem posant i després ens emportem les mans al cap.

La teva feina millorarà en algun aspecte. Ha estat per fruit del teu esforç i tingues per segur que continuarà així. Planteja't pujar un esglaó més. Com més alçada tinguis des d'un lloc, més horitzó podràs assolir a veure.

Rigor, voluntat i vitalitat, el teu resum parla anímicament.

Números de la sort 2 i 3.

Color predominant Vermell

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

SAGITARI A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♑ CAPRICORN

22 de desembre - 19 de gener

Capricorn, has de regir uns manaments perquè després no se'n vagin les coses de les mans. Tant per a tu mateix com per als altres, cap a la teva persona. Ens encanta l'aventura i el factor sorpresa, però ja se n'encarrega la vida que, mentrestant, tu organitza el que tinguis a mà, que saps que ho necessites.

Seràs el canal de comunicació entre dos individus. No prestis massa atenció al contingut i cenyeix-te a transmetre'l, si estàs disposat a fer-ho, és clar.

Mans i coll a ressaltar per algun problema de mobilitat. La teva imatge cobrarà més importància per com et vegis davant del mirall.

Números de la sort 1 i 6.

Color predominant Violeta

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

CAPRICORN A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♒ AQUARI

20 de gener - 18 de febrer

Pel carro, Aquari. Alguna cosa estem fent malament. Quines intencions tens? Amb quin propòsit estàs fent aquest pla maquiavèl·lic? Al final, la venjança és un verí que ens injectem des que l'exercim. No estàs exempt que aquesta reacció que desencadenis et torni a l'esquena, i això té un nom: Karma. No hem d'actuar de justiciers, perquè saps que tot això ve arran d'un tema que no va directament amb tu.

Centra aquesta idea que tens al cap perquè està en el seu millor moment de germinar. Aprofita aquest focus d'intensitat per posar-lo en marxa.

Les teves emocions i pensaments poden fer que no surtis de casa, que conformes un huracà tèrbol i empitjores amb el temps.

Número de la sort 1.

Color predominant Festuc

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

AQUARI A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♓ PEIXOS

19 de febrer - 20 de març

Estaves esperant que el teu desig es fes realitat, i així serà, Peixos. Permet-te poder celebrar-ho amb la màxima esplendor, perquè les coses bones se celebren en gran. Acudeix a algú que pugui guiar-te com expandir aquest desig, sigui econòmic, emocional o creatiu.

D'altra banda, descontextualitza allò que et preocupa. Esborra tota expectació que tens perquè necessita una visió pura i allunyada de pretensions que obstaculitzin el camí.

No transcurs. Saps que has de reparar el son acumulat o el teu cos et començarà a donar avisos.

Números de la sort 1 i 4.

Color predominant Gris

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

PEIXOS A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal